Zararı yok sisteme,sadece gürültü. Rahatsız oluyorsanız kesinlikle gönderin.DA-Sistem2 ' yi Asus tuf evo 3 rx5700xt kartını özelleştirerek aldım. Çok yüksek seviyede fan cızırtısı geliyor. Servise götürmemi tavsiye edermisiniz
tabikide götürDA-Sistem2 ' yi Asus tuf evo 3 rx5700xt kartını özelleştirerek aldım. Çok yüksek seviyede fan cızırtısı geliyor. Servise götürmemi tavsiye edermisiniz
Oyun Menüsündemi oluyor? (menüde 500-1000 fps alırken)DA-Sistem2 ' yi Asus tuf evo 3 rx5700xt kartını özelleştirerek aldım. Çok yüksek seviyede fan cızırtısı geliyor. Servise götürmemi tavsiye edermisiniz
hayır kart yüküyle doğru orantılı artıyorOyun Menüsündemi oluyor? (menüde 500-1000 fps alırken)
Yeni Aldıysanız Gönderin Derim Zararı olmasadaha
hayır kart yüküyle doğru orantılı artıyor
tamam teşekkürlerYeni Aldıysanız Gönderin Derim Zararı olmasada
hocam boşuna 15 gün zaman kaybetiş olur coil whineya hiç bir şey yapmıyorlar olduğu gibi geri gönderiyorlarmış.Evet.
Coil Whine bazen reset attırabiliyor, çoğu zaman değişim yapıyorlar.hocam boşuna 15 gün zaman kaybetiş olur coil whineya hiç bir şey yapmıyorlar olduğu gibi geri gönderiyorlarmış.
reset atıyorsa belki ama genelde böyle oluyor;Coil Whine bazen reset attırabiliyor, çoğu zaman değişim yapıyorlar.
hangi oyundu? test etmek istiyorum.1 defa ekranda renkli çizgiler oluştu oyundan attı