Yardım Core Reactor vs. MWE Bronze V2

Xxxxyyyy

80+
Reaksiyon skoru
56
Almayı düşündüğüm kasanın içinde bu psu var, kasanın fiyatını çıkartınca 350 TL gibi bir rakama denk geliyor, sizce o kasayı içinde bu psu ile almalı mıyım yoksa yine aynı kasayının psusuz modelini satın alıp alttaki attığım psu yu mu almalıyım.
Direkt mwe 2'li kasayı alırsam 1300 TL ödicem, kasayı ayrı alttaki psu yu ayrı alırsam 1800 TL ödemiş olucam, sizce 500 tl fazla ödemeye değer mi, yoksa direkt 1300'e psulu kasayı mı almalıyım.

guc tuketimi verimli olsun diyorsan alttaki alirken ucuz olsun diyorsan ustteki

Almayı düşündüğüm kasanın içinde bu psu var, kasanın fiyatını çıkartınca 350 TL gibi bir rakama denk geliyor, sizce o kasayı içinde bu psu ile almalı mıyım yoksa yine aynı kasayının psusuz modelini satın alıp alttaki attığım psu yu mu almalıyım.
Direkt mwe 2'li kasayı alırsam 1300 TL ödicem, kasayı ayrı alttaki psu yu ayrı alırsam 1800 TL ödemiş olucam, sizce 500 TL fazla ödemeye değer mi, yoksa direkt 1300'e psulu kasayı mı almalıyım.
Core reactor çok daha iyi model fakat o fiyata 750W olan modeli de var. Ben olsam şahsen 500 TL vermezdim fakat bütçe yüksekse core reactor her konuda çok daha iyi bir model. Alacağın kasa nedir? 1300 TL'ye TD 500 alacağına 800-900 TL civarında P400A RGB al hem kasa bir tık daha iyi hemde 750W core reactoru alabilirsin.

Core reactor çok daha iyi model fakat o fiyata 750W olan modeli de var. Ben olsam şahsen 500 TL vermezdim fakat bütçe yüksekse core reactor her konuda çok daha iyi bir model. Alacağın kasa nedir? 1300 TL'ye TD 500 alacağına 800-900 TL civarında P400A RGB al hem kasa bir tık daha iyi hemde 750W core reactoru alabilirsin.
Mb511'in içinde psu olan modelini almayı düşünüyorum.

Mb511'in içinde psu olan modelini almayı düşünüyorum.
O white diye biliyorum yani kötü baya. MB511 de alınmaz zaten P400A RGB varken. P400A RGB + core reactor her türlü çok çok daha iyi olur.

Verimliği çok önemsiyorsanız Core Reactor, ama MWE White'da çok iyi bir model.

Bütçe nedir? Core Reactor 500 TL farka değer bu arada, yukarıdaki arkadaşlar sanırım sadece 650W 80+ olmasına bakıyorlar. Kapasitör yapısı, koruma ve sertifika gibi önemli detayları göz ardı etmeyin. 10 yıl garantili bir PSU'dur Core Reactor.

Geriye alacağım işlemci, ekran kartı, kasa ve psu kaldı hepsine verebiliceğim toplam bütçe 6700.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,619
Üyeler
199,200
Son üye
Nacht

Geri