emrepsilon
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Öyle de ben biraz takıntılıyım bu tür seslere karşı sonuçta yeni almışım para vermişim neden katlanayım ki bu seseHocam küçücük bir ses için değmez ama.
Öyle de ben biraz takıntılıyım bu tür seslere karşı sonuçta yeni almışım para vermişim neden katlanayım ki bu seseHocam küçücük bir ses için değmez ama.
Bende FSP aldım cızırtı değilde fanı çok sesli çalışıyor garanitye yolladım sroun yok dediler.Öyle de ben biraz takıntılıyım bu tür seslere karşı sonuçta yeni almışım para vermişim neden katlanayım ki bu sese
Takipe aldım seni yazarım gelinceBeni herhangi bir platformdan ekleyip sonucu iletebilir imisin?
Valla elektronik aletler gerçekten şans işi ya ben de oldukça şanssızım bu konuda.Bende FSP aldım cızırtı değilde fanı çok sesli çalışıyor garanitye yolladım sroun yok dediler.
@caglarmtb de aynısını kullanıyor fan sesi yok gibiymiş.
eyvallah brom deneyince güncellersen konuyu sevinirimBeyler bugün aradılar coil whine tespit ettik değiştirdik psu yu dediler. Yarın elime geçecek sonucu bildiririm. Servis çok hızlı cuma ellerindeydi bugün halletmişler. Bence beklemeden siz de şansınızı deneyin. 1 haftayı geçmez servis süresi. Kafanız rahat olsun.
Tamamdır. Söylemlerine göre sıkıntı giderilmiş ancak bir görmek lazım yine de. Yarın yazarım yine.eyvallah brom deneyince güncellersen konuyu sevinirim
dostum kasandan gelen sesin videosunu paylaşma şansın var mı ?Beyler bugün aradılar coil whine tespit ettik değiştirdik psu yu dediler. Yarın elime geçecek sonucu bildiririm. Servis çok hızlı cuma ellerindeydi bugün halletmişler. Bence beklemeden siz de şansınızı deneyin. 1 haftayı geçmez servis süresi. Kafanız rahat olsun.
dostum kasandan gelen sesin videosunu paylaşma şansın var mı ?
ses bende de benzer coil se ben şuan göndermeyeceğim rahatsız etmiyor beni