PSU'dan gelen elektrik sesi

Ekler

• EAE7C5E2-2C32-447F-AEBF-8B57642DD8F1.jpeg
    EAE7C5E2-2C32-447F-AEBF-8B57642DD8F1.jpeg
    63.9 KB · Hit: 74
Hmm ben sistemi kurdum ama youtubedaki videolardan daha az fps alıyorum driver boosterla kurmuştum driverları temiz kurulum yapıp tekrar deniceğim sen de bu tarz bi sıkıntı oldu mu?

Bende de var benzer bi ses 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum sistemi

Uygunsuz dil
Bende de var benzer bi ses 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum sistemi
benim şöyle bir planım var 2 yıl sonra üniversitede olacağım zaten satma ihtimalim var sistemi eğer satmassamda güç kaynağını değiştireceğim garantisi bitince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim şöyle bir planım var 2 yıl sonra üniversitede olacağım zaten satma ihtimalim var sistemi eğer satmassamda güç kaynağını değiştireceğim garantisi bitince
garanti süresi boyunca kullanın bence sorun çıkarsa gamegaraj bana güveni verdi çözerler

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

garanti süresi boyunca kullanın bence sorun çıkarsa gamegaraj bana güveni verdi çözerler
psu dert değil bence de düşük fps almam canımı sıktı

Knk psu çok iyi değil satarsın yeni bir psu alırsın. Ha aldığında çıkmıyacakmı tabii ki çıkma ihtimali var.

Benimki bir gelsin bakalım sorun hallolmuş olursa bence siz de gönderin derim. Gayet ilgililer ama sonucu bir görmek lazım.

Benimki bir gelsin bakalım sorun hallolmuş olursa bence siz de gönderin derim. Gayet ilgililer ama sonucu bir görmek lazım.
Beni herhangi bir platformdan ekleyip sonucu iletebilir imisin?

Gamegaraj aigo güç kaynağının çok görülen bir problemi diyebilirim. Aynı sıkıntı bende de vardı garantiye yolladım devre elemanlarından geliyor deyip geri yolladılar. Geçen hafta şikayetvara yazınca hemen arayıp sorun güç kaynağındansa değiştirelim dediler Perşembe tekrar yolladım bakalim ne olacak. Ama çok kişiden duydum bu problemi aigo marka zaten pek güven vermiyor. Sorunum düzeltilse bile en yakın zamanda başka bir güç kaynağı almayı planlıyorum.
Hocam küçücük bir ses için değmez ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri