- Bütçe
- 250
https://www.n11.com/urun/rampage-ra...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.32.8 bu fiyata alınabilir bir klavye mi?
Kulaklık değil ki obu fiyata alınabilir bir kulaklık mı?
dostum yanlıs yazmısım ya kulaklıkta arıyorum baslıkları karıstırdımKulaklık değil ki o![]()
İlla mekanik istiyorsanız buna bakabilirsiniz ;https://www.n11.com/urun/rampage-ra...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.32.8 bu fiyata alınabilir bir kulaklık mı?
forum.donanimarsivi.com
Bütçeniz var ise Reddragon Dark Avenger alın tabii ki de.İlla mekanik istiyorsanız buna bakabilirsiniz ;
İncelemesi ;![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mekanik zorunlu değil ise ;İnceleme - Redragon Dark Avenger RGB Klavye İncelemesi
Selamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz) Boyutu, görünüşü ; 357.4 x 156.5...forum.donanimarsivi.com
![]()
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sessiz olması aslında iyi rahat mı peki bilek destegi vs.2 sene kullandım.
Üzmedi,2 kere su dkötüm bozulmadı 1 kere gazoz dkötüm yine bozulmadı son kez kola döktüm bozuldu.
Semi mekanik ve çok sessiz bir klavye.
Fiyatı iyi bence alınabiliir.
mekanigin ekstra katkısı ne klavyeye? çat çat ses cıkarmaktan başka?İlla mekanik istiyorsanız buna bakabilirsiniz ;
İncelemesi ;![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mekanik zorunlu değil ise ;İnceleme - Redragon Dark Avenger RGB Klavye İncelemesi
Selamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz) Boyutu, görünüşü ; 357.4 x 156.5...forum.donanimarsivi.com
![]()
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilek desteği pek işlevsel değil.sessiz olması aslında iyi rahat mı peki bilek destegi vs.
iyiyse 220 tl idealdir bilek destegi de varKaliteli bir klavye olduğunu düşünüyorum, K10'dan önce aklımda bu vardı, keşke alsaydım.![]()
Hocam tepkime süreleri basım hissiyatı felan diyebiliriz. Bunlar dışında bu klavyeye bakabilirsiniz ;mekanigin ekstra katkısı ne klavyeye? çat çat ses cıkarmaktan başka?