Yeterli bilgi derken?Yeterli bilgi vermemişsin fakat hiç gelmemesi gibi bir durum yok anladığım kadarıyla o yüzden sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Daha önce benim başıma da gelmişti arkadan psu yu off duruma getirip on yaptığım zaman düzeliyordu. Garantisi varsa göndermeni tavsiye ederim.
Parçalar sağlam diye düşünüyorum daha yeni aldım.Kesin bir şekilde yardımcı olabilmek için hangi ürünün arızalı olduğunu veya olabileceğini belinmesi veya tespit etmesi gerek. Ben afaki bir varsayım ile psu dan olabileceğini söyledim fakat herhangi bir parça da bu soruna yol açabilir hatta Windows'un orjinal olmaması bile buna yol açabilir. O yüzden kesin olarak buradan yardımcı olunabileceğini sanmıyorum.
Anladığım kadarıyla ilk açılışta hic birsey gelmeden siyah ekranda kalıyor sistemin ve reset atınca düzeliyor. Driver veya gereksiz uygulama kapatmanın buna engel olacağını sanmıyorum ayrıca benim PSU'um da kaliteliydi tam yükte çalışabiliyordu fakat dediğin sorunun aynısını yaşıyordum psu değiştirince sorunum çözülmüştü. Dediğim gibi kesin bir şey söylemek imkansız ben sadece böyle bir sorunum olduğu ve sorunun bu olabileceğini düşündüğümden yardımcı olmak istedim.Parçalar sağlam diye düşünüyorum daha yeni aldım.
1. Sistem başlarkenki programlar fazla onları kapattım görev yöneticisinden.
2. Driverlara bakacağım şimdi belki eskidir bana yeni demişti ama yinede bakayım.
3. Windows süresi bitmeyen bir windows aldığım yerde kurmuşlar crack herhalde.
4. PSU kaliteli bir PSU Zalman.