oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Reaksiyon skoru
- 12,377
65MBPS verebiliyorlardı biz 50 aldık ama.Güzel. Telekom aslında altyapısı kaliteli olan yerlerde güzel bir sağlayıcı.
Eline sağlık.
Pingin yüksek sanki biraz.Hayırlı olsun, bu da benim Millenicom 50/6 paketten aldığım hızlar
Alıntıyı görüntüle
Olur tabii ki ben de aynı şekilde yaptım. Valla bizim buralarda ping hiç bir zaman o kadar düzgün olmadı TT kullanırken de aynıydı.Pingin yüksek sanki biraz.
Bu arada biz 5 kişi internete bağliyken test yaptım etkisi olurmu :O
Valoda 30-300 olan pingim 6 sabit oynuyorum la şaka gibiOlur tabii ki ben de aynı şekilde yaptım. Valla bizim buralarda ping hiç bir zaman o kadar düzgün olmadı TT kullanırken de aynıydı.
Ulan Telekom'a kaç ₺ ödüyorsun şu an?Arkadaşlar geçenlerde başımdan geçenleri anlatmıştım bugün bağladılar ve sonuç:
@alpolojix / Leroxy Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullan kankam.Valoda 30-300 olan pingim 6 sabit oynuyorum la şaka gibi
İlk 3 ay beleş daha yeni bağlattım ve diğer aylar 107 TL telefon dahil 50mbps / 8 uploadUlan Telekom'a kaç ₺ ödüyorsun şu an?
Modemin nedir ?Arkadaşlar geçenlerde başımdan geçenleri anlatmıştım bugün bağladılar ve sonuç:
@alpolojix / Leroxy Alıntıyı görüntüle
Umarım bendeki gibi olmaz. İlk 4 ay sorunsuz kullandım. Son 2 haftadır sorun yaşıyorum nette.Valoda 30-300 olan pingim 6 sabit oynuyorum la şaka gibi