PSU'dan gelen elektrik sesi

Beni herhangi bir platformdan ekleyip sonucu iletebilir imisin?
Takipe aldım seni yazarım gelince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende FSP aldım cızırtı değilde fanı çok sesli çalışıyor garanitye yolladım sroun yok dediler.
@caglarmtb de aynısını kullanıyor fan sesi yok gibiymiş.
Valla elektronik aletler gerçekten şans işi ya ben de oldukça şanssızım bu konuda.

Takipe aldım seni yazarım gelince
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla elektronik aletler gerçekten şans işi ya ben de oldukça şanssızım bu konuda.
sağol bro

Beyler bugün aradılar coil whine tespit ettik değiştirdik psu yu dediler. Yarın elime geçecek sonucu bildiririm. Servis çok hızlı cuma ellerindeydi bugün halletmişler. Bence beklemeden siz de şansınızı deneyin. 1 haftayı geçmez servis süresi. Kafanız rahat olsun.

Beyler bugün aradılar coil whine tespit ettik değiştirdik psu yu dediler. Yarın elime geçecek sonucu bildiririm. Servis çok hızlı cuma ellerindeydi bugün halletmişler. Bence beklemeden siz de şansınızı deneyin. 1 haftayı geçmez servis süresi. Kafanız rahat olsun.
eyvallah brom deneyince güncellersen konuyu sevinirim

dostum kasandan gelen sesin videosunu paylaşma şansın var mı ?

Bende de var gamegarajdan almıştım göndersem mi acaba.. @emrepsilon kargoya verdikten kaç gün sonra değiştirdik diye aradılar ?

Geri