Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
Oyun içi kayıt alıcam görüntü çamurlaşmadan güzel görüntüler elde etmek için kaç bitrate vermeliyim ?
yayin acacaksan uploud hizin nedirOyun içi kayıt alıcam görüntü çamurlaşmadan güzel görüntüler elde etmek için kaç bitrate vermeliyim ?
1080p 30fpsKaç p, Kaç fps?
Hocam kayıt diyorum canlı yayın değil. Video alıcam.k
yayin acacaksan uploud hizin nedir
8000 yeterlidir.1080p 30fps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kayıt diyorum canlı yayın değil. Video alıcam.
Hocam ben 30.000 falan düşünüyordum biraz büyük düşünmüşüm galiba8000 yeterlidir.
30000 bitrate nedir beHocam ben 30.000 falan düşünüyordum biraz büyük düşünmüşüm galiba![]()
hangi program ile oyun içi kayıt alıyon söyleyebilirmisinOyun içi kayıt alıcam görüntü çamurlaşmadan güzel görüntüler elde etmek için kaç bitrate vermeliyim ?
OBS hocam. 1080p 60FPS almaya karar verdim sanırım 8000 bitrate iyi gibihangi program ile oyun içi kayıt alıyon söyleyebilirmisin
saolasın hocam peki o ayarı nasıl yapacagız ben öyle bir ayar görmedim yardımcı olurmusun bilgin varsa beni bilgilendirirmisin cevap yazdıgın için teşekkürlerOBS hocam. 1080p 60FPS almaya karar verdim sanırım 8000 bitrate iyi gibi
Hocam daha programı kurmadım. Kurunca detaylı olarak yazarım.saolasın hocam peki o ayarı nasıl yapacagız ben öyle bir ayar görmedim yardımcı olurmusun bilgin varsa beni bilgilendirirmisin cevap yazdıgın için teşekkürler
şimdiden teşekkürler lütfen haber verinHocam daha programı kurmadım. Kurunca detaylı olarak yazarım.