Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende öyle düşünüyorumBence o kart alınmaz b450m s2h daha iyi en azından pasif soğutucusu var.
Bende öyle düşünüyorumBence o kart alınmaz b450m s2h daha iyi en azından pasif soğutucusu var.
sen benim attığım anakrtı bi düşün hacıBende öyle düşünüyorum
İtopyadan hızlı gönderiyorYaparda allah bilir İncehesap ne zaman gönderir![]()
Ulaşılamıyorhttps://www.teknobiyotik.com/asrock...en1-hdmi-dp-vga-atx-anakart-asrb450-pro4.html der geçerim anakart konusunda
En geç 1 haftaYaparda allah bilir İncehesap ne zaman gönderir![]()
Asrock B450 Pro4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Quad CrossFireX, Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DP, VGA ATX Anakart (Ryzen 3000 Serisi Uyumlu Versiyon)Ulaşılamıyor
Öylede pütçe problembunu alıyorsun bro 800 TL fiyatı biraz fazla ama rahat 7 sene götürür
500 tl verip 2 yıl kullanıcan o anakartları bro sonrasında not found 404 error olacak sistem yükseltmek istersen 300 tl daha koy +5 sene gitsinÖylede pütçe problem
Ahah doğruİtopyadan hızlı gönderiyortest ettik
Öyle olursa op pasına koyEn geç 1 hafta![]()
23 gün kargo bekledi garibimAhah doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle olursa op pasına koy![]()
Bende öyle düşünüyordum herkes b450 diyince vaz geçtim oc büyük ihtimale bulaşmamHocam yanlış anlama ama o paraya güzel bi a320 alsan OC ye bulaşmayacaksan![]()
Işte her şey o kadar kolay olmuyor tak diyince 300 tl gelse saten başlığa 500 tl demem500 TL verip 2 yıl kullanıcan o anakartları bro sonrasında not found 404 error olacak sistem yükseltmek istersen 300 TL daha koy +5 sene gitsin