Acer EG240Y Nasıldır?

Ucuz oldugu için kalitesiz parça vardır dediler. 4000mesajlı olan İade edin bence. Bu fiyata 165 Hz, IPS olmaz. Uyduruk parçalar içeriyor büyük ihtimal. Işık sızması, ghosting gibi şeylerle uğraşıp duracağınızı düşünüyorum.
bunu dedi
O arkadaş monitörün incelemelerine bakıp az araştırıp doğru bilgi versin.
Herhangi bir sorunu yok forumda da kullanan insanlar var.

@climaxbae 'de ışık sızması oldu.
Malzeme kalitesinin kötü olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz oldugu için kalitesiz parça vardır dediler. 4000mesajlı olan İade edin bence. Bu fiyata 165 Hz, IPS olmaz. Uyduruk parçalar içeriyor büyük ihtimal. Işık sızması, ghosting gibi şeylerle uğraşıp duracağınızı düşünüyorum.
bunu dedi
Doğru demişler

Doğru demişler
hadi ya. 2.monitörümdü samsung sıkıntılı çıktı. bundada öyle olmaz inşallah yarın gelıyor

hadi ya. 2.monitörümdü samsung sıkıntılı çıktı. bundada öyle olmaz inşallah yarın gelıyor
Bozuk gelir diyemem.
Ama malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
İps panel ve 165hz bir monitörün bu fiyattan satılması prk mantıklı gelmedi bana şahsen.

Bozuk gelir diyemem.
Ama malzeme kalitesinin iyi olduğunu düşünmüyorum.
İps panel ve 165hz bir monitörün bu fiyattan satılması prk mantıklı gelmedi bana şahsen.
indirimli fiyatı normal fiyatı 1.500. birde ayaklıgı üçgen değil kare

Doğru demişler
Aynen standı felan ucuz plastik monitör canlılık, büyüklük,hz olarka iyi ama standı dandik çok sallanıyor ve ışık sızması yaptı

Aynen standı felan ucuz plastik monitör canlılık, büyüklük,hz olarka iyi ama standı dandik çok sallanıyor ve ışık sızması yaptı
sabit oldugu yerde durcak zaten. ışık sızması ne kadar oluyor? resim atarmısınız?

Yaklaşık 4 gündür bu monitörü kullanmaktayım. Tek söyleyeceğim monitörün ayağı pek güven vermiyor. Şu anlık başka sıkıntısını görmedim.
ışık süzmesi ghosting ölü piksel varmı?

Yaklaşık 4 gündür bu monitörü kullanmaktayım. Tek söyleyeceğim monitörün ayağı pek güven vermiyor. Şu anlık başka sıkıntısını görmedim.
ayağı önemli değil benim için

sabit oldugu yerde durcak zaten. ışık sızması ne kadar oluyor? resim atarmısınız?

ışık süzmesi ghosting ölü piksel varmı?

ayağı önemli değil benim için
1 adet ölü piksel çıktı.

1 adet ölü piksel çıktı.
iade etin bence 15gün geçmediyse

şimdi öğreniyorum dandik oldugunu forumda herkes güzel monitör alınır falan dedi aldım. şimdi öğreniyorm umarım sorun çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,436
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri