PlayStation 3 ekran gelmiyor

Fevkalade

80+
Reaksiyon skoru
92
PlayStation 3 üm var.Normal televizyonda oluyordu kendi monitörüme taktım fakat ekran gelmiyor nedeni nedir?
Bu arada vga hdm dönüştürücü kullanıyorum onla ilgili olabilirmi?

Dönüştürücüden sebep olabilir dediğiniz gibi. Ama PS konularına daha hakim @isikt11 var. Belki sorun başka bir şeydir.

Dostum direk PS3 hdmı kabloyu PC yemi bağladın?

Dönüştürücüde sıkıntı var büyük ihtimal. Başka bir dönüştürücü ile deneyin. Olmazsa yazın buraya yine.

Dönüştürücüyü bilgisayarımda kullanıyorum sıkıntı onda değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc den çıkartıp plastation a taktım ardından monitörü açtım fakat gelmedi ekran

Hayır sorun onda değil.

Dönüştürücüyü bilgisayarımda kullanıyorum sıkıntı onda değil

Pc den çıkartıp plastation a taktım ardından monitörü açtım fakat gelmedi ekran

Hayır sorun onda değil.
O zaman PS3ün HDMI çıkışında ya da HDMI kablosunda sıkıntı var.

Dostum direk PS3 hdmı kabloyu PC yemi bağladın?
Bilgisayar dan PS3 kullanan biri olarak sıkıntı dönüştürücü de değil dostum PS3 ün üzerindeki hdmı soketi çıkış soketi görüntüyu aktarmak için televizyondaki işe giriş yani senin PS3 ünden çıkan görüntüyü orda görmek için PC üstünde olan hdmı da çıkış soketi yani o soket görüntüyü biryere vermek için iki soket de çıkış olduğu için görüntü alamazsın bunu yapmak için bir aparat var

Fakat söyle az önce televizyonda takılıydı hiç sorun yoktu.
Hdm kablosuda sağlam çünkü pc de kullanıyorum ve gayet normal

Bilgisayar dan PS3 kullanan biri olarak sıkıntı dönüştürücü de değil dostum PS3 ün üzerindeki hdmı soketi çıkış soketi görüntüyu aktarmak için televizyondaki işe giriş yani senin PS3 ünden çıkan görüntüyü orda görmek için PC üstünde olan hdmı da çıkış soketi yani o soket görüntüyü biryere vermek için iki soket de çıkış olduğu için görüntü alamazsın bunu yapmak için bir aparat var bulup linkini atacağım.
Ama bu sorun işk kez oldu normalde sorunsuzdu

Fakat söyle az önce televizyonda takılıydı hiç sorun yoktu.
Hdm kablosuda sağlam çünkü pc de kullanıyorum ve gayet normal
Hocam dönüştürücü ps ile uyumlu olmayabilir. Eğer Tv'de görüntü geliyorsa yapacak bir şey yok. Tvye takacaksınız

Hocam dönüştürücü ps ile uyumlu olmayabilir. Eğer Tv'de görüntü geliyorsa yapacak bir şey yok. Tvye takacaksınız
Bu sorun ilk kez oluyor ama bundan önce çok böyle yapıp oyun oynamıştım.

Geri