1 DOLAR 1 TL GİBİ KONUŞALIM

Şakayı bir yana bırakında geldiğimiz hale bakın dolar 1 tl olsa ne yaparız diye hayal kuruyoruz :(

Asgari ücret 382,80 TL olmuş.

Arkadaşlar bu konunun altinda dolar 1 TL gibi konuşalım nasıl olur
ben başlıyorum:beyler bı adam buldum ps5 bırakıyor 350 TL ye az kullanmış sifirida 500 TL nasıl olur alınırmi acaba? Fotoğraflarda temiz duruyor.
Samsung s21 ultra çıkıyor Şubat'ta tahminim 2k ya alınır

Şakayı bir yana bırakında geldiğimiz hale bakın dolar 1 TL olsa ne yaparız diye hayal kuruyoruz :(
Bize anca böyle şeylerin hayalini kurmak düşer belki birgün böyle olursa acaba ne yaparız diye ;(

Hayali bile zor.

ben başlıyorum:beyler bı adam buldum ps5 bırakıyor 350 TL ye az kullanmış sifirida 500 TL nasıl olur alınırmi acaba? Fotoğraflarda temiz duruyor.
Bu yüzden iyi ki dolar 1 tl değil. 1 tl olsaydı nasıl olsa her şey ucuz diye dıştan alışveriş yapardık. Ülkede üretim olmazdı hep tüketim olurdu.

Bu yüzden iyi ki dolar 1 TL değil. 1 TL olsaydı nasıl olsa her şey ucuz diye dıştan alışveriş yapardık. Ülkede üretim olmazdı hep tüketim olurdu.
Saçmalamayın.
Zaten teknoloji ürünlerini üretmiyoruz.

Ülke ihracat yapamadığından dolar bitti ülkede, nasıl ithal mal alacaz hacı?

kanka kesin kazıktır.Olm dolar 1 de vergidemi yok :D

Ülke ihracat yapamadığından dolar bitti ülkede, nasıl ithal mal alacaz hacı?
Sadece düşünüyoruz acaba ne olurdu nasıl davranırdık neler alırdık diye.

Son düzenleme:
konşuamıytokddsmd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri