-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 6,794
Ve ekonomi bültenine baktığında 1 TL= 2 $, 1 TL= 1.5€ yazısını görüyorsun.O sırada uyanıyorsun.
Ve ekonomi bültenine baktığında 1 TL= 2 $, 1 TL= 1.5€ yazısını görüyorsun.O sırada uyanıyorsun.
Samsung s21 ultra çıkıyor Şubat'ta tahminim 2k ya alınırArkadaşlar bu konunun altinda dolar 1 TL gibi konuşalım nasıl olur
ben başlıyorum:beyler bı adam buldum ps5 bırakıyor 350 TL ye az kullanmış sifirida 500 TL nasıl olur alınırmi acaba? Fotoğraflarda temiz duruyor.
Bize anca böyle şeylerin hayalini kurmak düşer belki birgün böyle olursa acaba ne yaparız diye ;(Şakayı bir yana bırakında geldiğimiz hale bakın dolar 1 TL olsa ne yaparız diye hayal kuruyoruz![]()
Bu yüzden iyi ki dolar 1 tl değil. 1 tl olsaydı nasıl olsa her şey ucuz diye dıştan alışveriş yapardık. Ülkede üretim olmazdı hep tüketim olurdu.Arkadaşlar bu konunun altinda dolar 1 TL gibi konuşalım nasıl olur
ben başlıyorum:beyler bı adam buldum ps5 bırakıyor 350 TL ye az kullanmış sifirida 500 TL nasıl olur alınırmi acaba? Fotoğraflarda temiz duruyor.
Saçmalamayın.Bu yüzden iyi ki dolar 1 TL değil. 1 TL olsaydı nasıl olsa her şey ucuz diye dıştan alışveriş yapardık. Ülkede üretim olmazdı hep tüketim olurdu.
kanka kesin kazıktır.Olm dolar 1 de vergidemi yokArkadaşlar bu konunun altinda dolar 1 TL gibi konuşalım nasıl olur
Sadece düşünüyoruz acaba ne olurdu nasıl davranırdık neler alırdık diye.Ülke ihracat yapamadığından dolar bitti ülkede, nasıl ithal mal alacaz hacı?
Aynen iyi ki 7tl.Bu yüzden iyi ki dolar 1 TL değil. 1 TL olsaydı nasıl olsa her şey ucuz diye dıştan alışveriş yapardık. Ülkede üretim olmazdı hep tüketim olurdu.