SinanFx
80+
- Reaksiyon skoru
- 167
pek diyecek bir şey gelmiyor aklıma genel olarak oynadığım pubg mobile oyununu oynuyordum birden bilgisayarı ilkkez
Rtx 2060 super
RYZEN 5 3600
Kasanın modeli nedir, hava akışı vs.OC yapılmadı uv nedir bilmiyorum Wriath prsm soğutucu kullanıyorum eskiden hiç böyle değildiAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@cagan_32 yardımcı olabilirmisn
ya dediğim gibi eskiden böyle değildi yani düne kadar bi nvida güncellmesi geldi ondan sonra oldu kasanın hava akışı kötü ama böyle değildiKasanın modeli nedir, hava akışı vs.
eskide böyle dğeildi yani düne kadar bi güncelleme geldi sıkıntı olduKasa modeli, soğutucu ve kasanın durduğu yer nedir? 76 fan hızında 80 derece çok sıkıntılı.
Isınma sorunu işlemcide değil mi?ya dediğim gibi eskiden böyle değildi yani düne kadar bi nvida güncellmesi geldi ondan sonra oldu kasanın hava akışı kötü ama böyle değildi
eskide böyle dğeildi yani düne kadar bi güncelleme geldi sıkıntı oldu
ekran kartıda 80 derece pubgmobile gibi bir oyundaIsınma sorunu işlemcide değil mi?
bilgisayarı yeniden başlattım sadece opera açık ve ekran kartı 77 dereceIsınma sorunu işlemcide değil mi?
bilgisayar falanmı hacklendi pc yeni açıldı 9 gb ram kullanıyor (16gb ram var)Isınma sorunu işlemcide değil mi?
Arka plan uygulamalarına bak. Şüpheli görünen varsa da yoksa da kasperaky ile tam tarama yap.ekran kartıda 80 derece pubgmobile gibi bir oyunda
bilgisayarı yeniden başlattım sadece opera açık ve ekran kartı 77 derece
bilgisayar falanmı hacklendi pc yeni açıldı 9 gb ram kullanıyor (16gb ram var)
şüpheli bir durum yok 10 dakika boyunca bıraktım hala böyle şimdi dediğiniz programı yüklüyorumArka plan uygulamalarına bak. Şüpheli görünen varsa da yoksa da kasperaky ile tam tarama yap.
Kasaya elinizi koyduğunuzda da o sıcaklığı hissedebiliyor musunuz?şüpheli bir durum yok 10 dakika boyunca bıraktım hala böyle şimdi dediğiniz programı yüklüyorum Alıntıyı görüntüle hanibirde %2 %3 %25 fln kullanılıyor