Bugün yaşadığım üzücü olay.

dostum buradan insanların çıkarması gereken bir sonuç var ama arkadaş ortada kanıt olmasına rağmen herkesin durumunun iyi olduğunu sanıyor, at gözlüklerini çıkarmıyor.
Herkesin durumu iyi değil
Benimkide iyi değil Yemin de edebilirim
Ama 14TL ye de gevrek alabilmelerine şaşırdım doğrusu
Millet aç bende biliyorum ama bu durumu [14TL lik gevreğin bile 1 2 günde eritilmesi] lyaşadıktan sonrada bi şaşırdım yani

Fox izlemek, TGRT Haber izlemek ne zamandan beri sağcı-solcu olmak oldu?
Vereceğim oyları haber kanalları belirlemiyor
Sadece farklı tarz haber yapan kanalları izlediğimi belirttim

Herkesin durumu iyi değil
Benimkide iyi değil Yemin de edebilirim
Ama 14TL ye de gevrek alabilmelerine şaşırdım doğrusu
Millet aç bende biliyorum ama bu durumu [14TL lik gevreğin bile 1 2 günde eritilmesi] lyaşadıktan sonrada bi şaşırdım yani

Çarpıtmaya gerek yok boş tartışma :)
gevreğin neresi lüks onu anlayamıyorum? telefon lüks, kola lüks, et lüks, çikolata lüks hatta yaşamak bile lüks oluyor.

gevreğin neresi lüks onu anlayamıyorum? telefon lüks, kola lüks, et lüks, çikolata lüks hatta yaşamak bile lüks oluyor.
Lüks demedim
Yani Millet aç deniliyor da
Bi yandan da bu kadar hızlı 14 TL lik gevreğin bitmesine şaşırdım.
Lüks değil bi gevrek zaten de ,Ekonomiyi biliyorsun onun yüzünden bunları Bile lüks düşünmeye başladım.

Lüks demedim
Yani Millet aç deniliyor da
Bi yandan da bu kadar hızlı 14 TL lik gevreğin bitmesine şaşırdım.
Lüks değil bi gevrek zaten de ,Ekonomiyi biliyorsun onun yüzünden bunları Bile lüks düşünmeye başladım.
Aslında gevreğin hızlıca bitmesi ülkedeki fakirliğin göstergesidir. Hadi 25 liradan 14 liraya düşmüş olsun. Vatandaşımız 11 liralık indirim için koşa koşa alıyorsa hiç iyi değil

Aslında gevreğin hızlıca bitmesi ülkedeki fakirliğin göstergesidir. Hadi 25 liradan 14 liraya düşmüş olsun. Vatandaşımız 11 liralık indirim için koşa koşa alıyorsa hiç iyi değil
1 TL lik indirim vardı bi de Kase vardı
Sonradan Aynı fiyat+kase oldu

30 adet yumurta 12 liraydı, şimdi 12 yumurta 12 lira. Adamlar artık fiyat arttırmadan zam yapıyor.

Selamlar, bu sabah ekmek almaya gittiğimde önümdeki orta-yaşlı bir teyze gördüm incecik ve zayıftı, 2 adet kepekli ekmek istedi ve cebinden 10 kuruşlar, 25 kuruşlar çıktı ödemeyi bu şekilde yaptı. İçim cız etti resmen keşke o anda yardımcı olabilseydim. Bıktım artık bu yönetimden sarayında altın kalorifer ile ısınırken benim milletim ekmek almak için bile kuruş sayıyor fakat onlara göre fakirlik falan yok, garip.
benim durumum kotü dil ama ben 10 25 kurus sevmedigim için biriktirip böyle aliyorum cünkü öbür türlü anca evde duruyorlar belki gördüğün kiside böyle yapmısdır.

Dostum ben orta espri yapmışım bilmiyorsan yazma. her şeyin sonuna (!) koydurmak zorunda bırakmayın bir kere de!
Saçma yanlıs anlaşilmakistemiyorsan ünlem koy

Bence millet o kadarda fakir değil.
Nedenini de sadece 1 örnekle bile anlatayım:
DAHA Geleli 2 Gün Bile tam olmamış
14TL lik Gevreğin Stoğu bitmiş
Alıntıyı görüntüle
Bahsettiğim gevrek bu
Cidden söylüyorum
Ya ülkedeki Gelir Adaletsizliği Hat safada ya da o kadarda fakir değiliz.
ülküde adam akıllı nesquik yok hep 700 gram

Selamlar, bu sabah ekmek almaya gittiğimde önümdeki orta-yaşlı bir teyze gördüm incecik ve zayıftı, 2 adet kepekli ekmek istedi ve cebinden 10 kuruşlar, 25 kuruşlar çıktı ödemeyi bu şekilde yaptı. İçim cız etti resmen keşke o anda yardımcı olabilseydim. Bıktım artık bu yönetimden sarayında altın kalorifer ile ısınırken benim milletim ekmek almak için bile kuruş sayıyor fakat onlara göre fakirlik falan yok, garip.
Keyif Çayı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri