100TL'yi geçmeyecek mouse önerisi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,122
Dostlar elimde bir adet geçen yıl setini 160TL'ye aldığım mouse var. Lakin kardeşim bunu birkaç kez yere düşürdüğü için açıkçası biraz ayarı şaştı. DPI ayarı durduğu yerde durmuyor. Arada hızlanıyor fare arada yavaşlıyor. Bu elimdeki fareyi atıcam 100TL'yi geçmeyecek sıfır bir mouse öneriniz var mıdır? Game Garaj'dan gamenote olması lazım o farelerden önerebilirsiniz. Ya da aklınızda hangisi varsa, bu bütçede önerebilirsiniz. Benim aklımda game garaj'dan şunlar var;
1612030779421.png

Bu üç fareden birisini almak istiyorum var mıdır daha iyi öneriniz. Beni idare etse yeterli. RGB olması falan cabası açıkçası.

O marka hakkında bilgim yok ama SGM X7 PRO.

Attığınız fareleri bilmiyorum ama ucuz farelerde düşük IPS sorunu oluyor genelde ve maalesef birçok markanın kasten değinmediği bir konu... Tam olarak kaç olmalı bilmiyorum ama düşük olursa fare hızlı hareketlerde takılma yaşıyor, fps oyunlarında düşük dpi kullananlarda entry frag falan kamikaze görevine dönüşüyor :)) Bi arkadaş forumda en az 50 olması gerektiğini yazmıştı ben de 100 olsun diyeyim zira Logitech'in f/p farelerinde 200 ips gördüm.

MS1002 alınabilir ama sonuna -2 koyup indirimli linkten alın.

Delikli mouse istiyorsanız buna bakabilirsiniz.

Attığınız fareleri bilmiyorum ama ucuz farelerde düşük IPS sorunu oluyor genelde ve maalesef birçok markanın kasten değinmediği bir konu... Tam olarak kaç olmalı bilmiyorum ama düşük olursa fare hızlı hareketlerde takılma yaşıyor, fps oyunlarında düşük dpi kullananlarda entry frag falan kamikaze görevine dönüşüyor :)) Bi arkadaş forumda en az 50 olması gerektiğini yazmıştı ben de 100 olsun diyeyim zira Logitech'in f/p farelerinde 200 ips gördüm.
Hocam benim isteğim günü kurtarsın yeter. Çok hummalı bir şeyler aramıyorum çünkü hani oynadığım oyun bi CS 1.6 var. Profesyonel falan da değilim kendi çapımda oynuyorum işte. Ama bakacağım eğer bulursam güzel bir şey atacağım. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MS1002 alınabilir ama sonuna -2 koyup indirimli linkten alın.

Delikli mouse istiyorsanız buna bakabilirsiniz.

Hocam masa üstünde yemek, içecek vesaire yeniyor. Üstü kapalı olması benim açımdan daha iyi olacaktır. Ama öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam benim isteğim günü kurtarsın yeter. Çok hummalı bir şeyler aramıyorum çünkü hani oynadığım oyun bi CS 1.6 var. Profesyonel falan da değilim kendi çapımda oynuyorum işte. Ama bakacağım eğer bulursam güzel bir şey atacağım. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam masa üstünde yemek, içecek vesaire yeniyor. Üstü kapalı olması benim açımdan daha iyi olacaktır. Ama öneriniz için teşekkür ederim.

İmzadaki sistem varsa fareye niye bu kadar düşük bütçe ayırıyorsun anlamadım.

İmzadaki sistem varsa fareye niye bu kadar düşük bütçe ayırıyorsun anlamadım.
İmzadaki hayal hocam. Pentium kullanıyorum.
bir de 100TL'ye şunu buldum. GamePower Bane iyi midir?

İmzadaki hayal hocam. Pentium kullanıyorum.
bir de 100TL'ye şunu buldum. GamePower Bane iyi midir?
BEN Kullanıyorum gamepower baneyi memnunum eli terletiyor sadece yazın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri