320GB Hdd alınır mı? ?

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
sistemimde 256gb ssd var bütçem çok az alan yetmiyo istediğim oyunlarımı yükleyemıyorum. Bu alıp single oyunları koymak istiyorum fiyatıda çok iyi yorumlarda iyi alınır mı??
alınabilir fakat maks çıkabileceğin bütçe 80tl mi ?

alınabilir fakat maks çıkabileceğin bütçe 80tl mi ?
valla cepte para yok öyle diyim sana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu daha iyi olacaktır.
Çok fiyat farkı yok.
Yorumlar korkuttu beni valla

Bu daha iyi olacaktır.
Çok fiyat farkı yok.
bu nasıldır arkadaşım aldı sorunsuz kullanıyor 5900rpm. 1Yıl falan kullanıp satarım zaten

Alabilirsin fakat aldığın ürün 0 değil

valla cepte para yok öyle diyim sana.

Yorumlar korkuttu beni valla

bu nasıldır arkadaşım aldı sorunsuz kullanıyor 5900rpm. 1Yıl falan kullanıp satarım zaten
7200RPM yazıyor.
Alınabilir.

sistemimde 256gb ssd var bütçem çok az alan yetmiyo istediğim oyunlarımı yükleyemıyorum. Bu alıp single oyunları koymak istiyorum fiyatıda çok iyi yorumlarda iyi alınır mı??
https://www.trendyol.com/samsung/se...4SEBnwPpo69cROvYlu5TuPhLGAi1DopoaAljhEALw_wcB Bunu alın bütçenizi yükseltip attığınız ürün 2. el internetten 2. el elektronik alışverişi yapılmaz.

Alabilirsin fakat aldığın ürün 0 değil
500gbler ?

7200RPM yazıyor.
Alınabilir.
bu nasıldır bütçeyi yükseltip almay düşünüyorum

500gbler ?

bu nasıldır bütçeyi yükseltip almay düşünüyorum
Güzel,alınabilir.
Fakat ikinci el çok oluyor.
Dikkat et.
Arkadaşımda karşılaşmıştı.

Güzel,alınabilir.
Fakat ikinci el çok oluyor.
Dikkat et.
Arkadaşımda karşılaşmıştı.
Arkadaşlar önceki yorumlarım sansürlendiği için 5 yıldız vererek yazıyorum, iyi okuyun. Satıcı ürünü kullanılmış ve eski tarihli refurbished olarak açık ambaljda gönderiyor, HDD alışverişlerinizde ambalajın fabrikasyon ve açılmamış şekilde ve içinde nem önleyici solüsyon olmsına dikkat edin, bu tür satıcılardan fiyata aldanıp alışveriş yapmayın pişman olursunuz. Saygılarımla
buda 2.elmiş yeter artık. letgoda 150tl ye var 1tblerden 100tlyede 500gblerden test yapıp alırım

Geri