İsmail Balaban vs Yunus Emre

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
Dün survıvor izleyenleriniz olmuştur. İsmail, Yunus Emreyi yendi fakat ben Yunus emre nin daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü adam minderi doğru tutamadı taktiksel hata yaptı. Tabi İsmail şampiyonluğu var daha profesyonel ona lafım yok fakat Yunus Emre doğru taktik yapsaydı alırdı İsmail'i. Ve ismail burda tek şampiyon var demesi küçümsemek oluyor ve halkın gözünden düştü tahminim, alçak gönüllü olmak lazım. Ve 2. seferde Yunus Emreyi seçmemesi ne anlama geliyor kendini riske atmak istemiyor çünkü Yunus Emre zorladı onu. Siz ne düşünüyorsunuz?

İsmailin kirkpinarda 2 kez baspehlivan oldugunu bilmiyorsun sanirim :D gonulluler cikarken gercek sampiyon kim goster diyorlar bide ismailin kirkpinarda kurtderelide elmalida seydikemerde sayisiz sampiyonlugu var bu yastigi tutma meselesi felan degil yani

Survivor izlemiyorum kusura bakma.
O zaman cevap yazma gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsmailin kirkpinarda 2 kez baspehlivan oldugunu bilmiyorsun sanirim :D gonulluler cikarken gercek sampiyon kim goster diyorlar bide ismailin kirkpinarda kurtderelide elmalida seydikemerde sayisiz sampiyonlugu var bu yastigi tutma meselesi felan degil yani
Dostum şampiyonlukları var yazdım :D

Bu sene Survivor'un tadı yok.

Ciddi survivor izleyen varmı ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son turabi hilmicem vardı baktığımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,972
Üyeler
174,950