Oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor.

-cN4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Selamlar.
Arkadaşlar M.2 SSD kullanıyorum ve crystaldiskmark testi de normal çıkıyor fakat kaplamalar geç yükleniyor. (Rocket League, GTA 5)
SSD: Sandisk 3D Ultra NVMe M.2 SSD.

arkadaşlar...

gta5'te aynı sorun bende de var da rocket leugede farketmedim acaba neresi geç yükleniyor bir fotoğraf, video atarmısınız.

gta5'te aynı sorun bende de var da rocket leugede farketmedim acaba neresi geç yükleniyor bir fotoğraf, video atarmısınız.
Hocam hani online maç girince orta sahanın ucundan bir kısım gözüküyor ya top falan var hani. Orda taraftarlar ve topun yanları bile geç yükleniyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 1080den 2080ti geçtm düzeldi
Ben şahsen ekran kartı yüzünden olduğunu düşünmüyorum.

Hocam hani online maç girince orta sahanın ucundan bir kısım gözüküyor ya top falan var hani. Orda taraftarlar ve topun yanları bile geç yükleniyor.
allah allah ben farketmedim böyle bir şey saha derken çok fazla saha var hangi saha?
akşam, gece girer bakarım bir.
bu arada ben farklı ssd ile de denedim.

allah allah ben farketmedim böyle bir şey saha derken çok fazla saha var hangi saha?
Hocam sahadan kastım yani maça girerken hazırlanma kısmının öncesi. Çünkü online da takım seçme yok biliyorsunuz.

bu arada ben farklı ssd ile de denedim.
Yani maç öncesi kısımlar. Saha dan kastım o yani.

Hocam sahadan kastım yani maça girerken hazırlanma kısmının öncesi. Çünkü online da takım seçme yok biliyorsunuz.

Yani maç öncesi kısımlar. Saha dan kastım o yani.
nereyi kastettiğini vallahi anlayamadım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: -cN4
nereyi kastettiğini vallahi anlayamadım.
:D Hocam mesela derecesiz maç girin. Sahanın sağ tarafında görüyoruz ilk önce. Daha sonra orta sahanın merkezinde top duruyor ya hani, ordayken topun yanları vs. geç yükleniyor.

:D Hocam mesela derecesiz maç girin. Sahanın sağ tarafında görüyoruz ilk önce. Daha sonra orta sahanın merkezinde top duruyor ya hani, ordayken topun yanları vs. geç yükleniyor.
Tamam gece girip bakacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism