gpu nearkadaşlar...
rx 5500 xtgpu ne
hocam 1080den 2080ti geçtm düzeldirx 5500 xt
Hocam hani online maç girince orta sahanın ucundan bir kısım gözüküyor ya top falan var hani. Orda taraftarlar ve topun yanları bile geç yükleniyor.gta5'te aynı sorun bende de var da rocket leugede farketmedim acaba neresi geç yükleniyor bir fotoğraf, video atarmısınız.
Ben şahsen ekran kartı yüzünden olduğunu düşünmüyorum.hocam 1080den 2080ti geçtm düzeldi
allah allah ben farketmedim böyle bir şey saha derken çok fazla saha var hangi saha?Hocam hani online maç girince orta sahanın ucundan bir kısım gözüküyor ya top falan var hani. Orda taraftarlar ve topun yanları bile geç yükleniyor.
Hocam sahadan kastım yani maça girerken hazırlanma kısmının öncesi. Çünkü online da takım seçme yok biliyorsunuz.allah allah ben farketmedim böyle bir şey saha derken çok fazla saha var hangi saha?
akşam, gece girer bakarım bir.
Yani maç öncesi kısımlar. Saha dan kastım o yani.allah allah ben farketmedim böyle bir şey saha derken çok fazla saha var hangi saha?
akşam, gece girer bakarım bir.
bu arada ben farklı ssd ile de denedim.
nereyi kastettiğini vallahi anlayamadım.Hocam sahadan kastım yani maça girerken hazırlanma kısmının öncesi. Çünkü online da takım seçme yok biliyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani maç öncesi kısımlar. Saha dan kastım o yani.
nereyi kastettiğini vallahi anlayamadım.
Tamam gece girip bakacağım.Hocam mesela derecesiz maç girin. Sahanın sağ tarafında görüyoruz ilk önce. Daha sonra orta sahanın merkezinde top duruyor ya hani, ordayken topun yanları vs. geç yükleniyor.