BİOS giriş yapamıyorum!!!

Mertmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,106
Selamlar, yeni mouse aldım pc kapalıyken ışıkları kapatacaktım bios a giremiyorum! (eba canavarı)

Modeli: G31D-M7

biraz araştırdım delete tuşu ile açılıyormuş fakat en az 5 sefer denedim işe yaramıyor.

Selamlar, yeni mouse aldım pc kapalıyken ışıkları kapatacaktım bios a giremiyorum! (eba canavarı)

biraz araştırdım delete tuşu ile açılıyormuş fakat en az 5 sefer denedim işe yaramıyor.
Windows 10 mu kullanıyorsunuz ?

Bilgisayarı açtığınız gibi ekran gelmeden del spamlamayı denediniz mi ? Anakartın kullanım kılavuzunda bu yazıyor başka bir bilgi bulamadım.

Dostlar ne var ise denedim hem f2 hem delete bir fark olmadı acaba yanlışlıkla bir ayar kapatmış olmayayım?
Bilgisayarı açtığınız gibi ekran gelmeden del spamlamayı denediniz mi ? Anakartın kullanım kılavuzunda bu yazıyor başka bir bilgi bulamadım.
açılışta f2 tuşuna fn tuşuna basarak yapabilirsiniz bendede delete yazıyor ama f2 ile açılıyo bios

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,457
Üyeler
197,195
Son üye
Berkaybas
Geri