Okullarda Korecemi Öğretilecek?

Arapça yerine bunu görsem daha iyi Arapçayı napıyım

Seçilince yapıcaklarım teknoloji ile ilgili her şey vergisiz dersler aynı onu ellemem ders önemli ailelere pc almaya teşvik kredisi hazırlıcam adsasdasd.

Ben 2 yıldır ingilizceyi çözemedim ne korecesi ya.

Beyler 47,468 tane üye var forumda ebaya 1 puan versek eba play store den ve app storeden kalksa bunu protesto amaçlı yapalım konsol ve pc vergileri kalkmazsa ebanın fişini çekeriz adasdfasd.(Gerçekten mümkün)

Felaket olursa ben böyle felakete razıyım
5m surileri yerine 10m rus (gacı) tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mülteci olarak

Ya biz daha Türkçeyi konuşamıyoruz, bize İngilizce öğretiyorlar bir de Korece çıktı başımıza. Sıradakini söylüyorum: Çince

10 m yetmez hocam adeletsizlik olur bazıları 2 3 tane kapıyor zaten en iyisi 40 m gelsin erkek sayımızla eşit olsun oohh her gece natasha natasha asasdasd.

5m surileri yerine 10m rus (gacı) tercih ederim

mülteci olarak

10 m yetmez hocam adeletsizlik olur bazıları 2 3 tane kapıyor zaten en iyisi 40 m gelsin erkek sayımızla eşit olsun oohh her gece natasha natasha asasdasd.

Türk kızlarınada kalsın ;)

40m ne olm ülke nufusunu kaç katına çıkarıcağınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,972
Üyeler
185,200
Son üye
serhattm
Geri