Gpu ve cpu 90 dereceye dayanıyor

laptop nitro 5 acerın nvidia geforce rtx2060 yazıyor hocam markasını göstermiyo ayrıca laptop alalı 1 ay olmadı
Ha laptopmuş doğru. O zaman normal sayılır. Ama çok normal değil.

arkadaşlar i5-9 rtx2060 sisteme sahibim özellikle ark oyunundan gpu ve cpu 90 92 dereceye dayanıyor bu kısımda fanların uçtuğunu duyuyorum ucak motoru gibi sese sahipler
normalmi bu değer
deilse ne yapabilirim
tavsiyelerim şunlar
1-içindeki fanları süpürgeyle çek bezle sil
2-kasa yukarda olsun arkası üstü önü sağı solu boş olsun
3-eğer hale varsa ses ve ısı bilgisayarı iyi birine götür donanım arızası olabilir

laptop nitro 5 acerın nvidia geforce rtx2060 yazıyor hocam markasını göstermiyo ayrıca laptop alalı 1 ay olmadı
Altını biraz yükseltip boşluk oluşturursanız sıcaklıkların bir nebze de olsa düşeceğine eminim

tavsiyelerim şunlar
1-içindeki fanları süpürgeyle çek bezle sil
2-kasa yukarda olsun arkası üstü önü sağı solu boş olsun
3-eğer hale varsa ses ve ısı bilgisayarı iyi birine götür donanım arızası olabilir
1 aylık laptopun içini açarsa garanti dışı kalır.

arkadaşlar i5-9 rtx2060 sisteme sahibim özellikle ark oyunundan gpu ve cpu 90 92 dereceye dayanıyor bu kısımda fanların uçtuğunu duyuyorum ucak motoru gibi sese sahipler
normalmi bu değer
deilse ne yapabilirim
hocam laptop sa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 aylık laptopun içini açarsa garanti dışı kalır.
ben kasalı pc sandım

hocam laptopa hasar vermez değilmi yoksa yurddışına göndermem gerekicek oradan alınma

bu soğutucu dedikleri şeyler etki eder mi? alsam
Etki edecektir ama aşırı bir fark beklemeyin, kaliteli 3-4 fanlılardan alırsanız 10 dereceye kadar düşüş garanti edebilirim.

hocam laptop sa

ben kasalı pc sandım
Biraz yanlış bir bilgi vermiş olabilirsin, içindeki fanları süpürgeyle çekerse statik elektrik yaratıp fanları bozabilir :)

hocam laptopa hasar vermez değilmi yoksa yurddışına göndermem gerekicek oradan alınma

bu soğutucu dedikleri şeyler etki eder mi? alsam
Vakumlu soğutucu alırsan etki edebilir.

Etki edecektir ama aşırı bir fark beklemeyin, kaliteli 3-4 fanlılardan alırsanız 10 dereceye kadar düşüş garanti edebilirim.

Biraz yanlış bir bilgi vermiş olabilirsin, içindeki fanları süpürgeyle çekerse statik elektrik yaratıp fanları bozabilir :)
hocam kasalı sandım dedim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,227
Üyeler
187,800
Son üye
sarpye
Geri