Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,287
Laptoplar 100*C'ye kadar çıkabilir, laptop içinse değerler normal.Olurda 90 dereceye normal değer diyorsun ama![]()
Laptoplar 100*C'ye kadar çıkabilir, laptop içinse değerler normal.Olurda 90 dereceye normal değer diyorsun ama![]()
Ha laptopmuş doğru. O zaman normal sayılır. Ama çok normal değil.laptop nitro 5 acerın nvidia geforce rtx2060 yazıyor hocam markasını göstermiyo ayrıca laptop alalı 1 ay olmadı
hocam laptopa hasar vermez değilmi yoksa yurddışına göndermem gerekicek oradan alınmaLaptoplar 100*C'ye kadar çıkabilir, laptop içinse değerler normal.
bu soğutucu dedikleri şeyler etki eder mi? alsamHa laptopmuş doğru. O zaman normal sayılır. Ama çok normal değil.
tavsiyelerim şunlararkadaşlar i5-9 rtx2060 sisteme sahibim özellikle ark oyunundan gpu ve cpu 90 92 dereceye dayanıyor bu kısımda fanların uçtuğunu duyuyorum ucak motoru gibi sese sahipler
normalmi bu değer
deilse ne yapabilirim
Altını biraz yükseltip boşluk oluşturursanız sıcaklıkların bir nebze de olsa düşeceğine eminimlaptop nitro 5 acerın nvidia geforce rtx2060 yazıyor hocam markasını göstermiyo ayrıca laptop alalı 1 ay olmadı
servise gönderin yada iade edinlaptop nitro 5 acerın nvidia geforce rtx2060 yazıyor hocam markasını göstermiyo ayrıca laptop alalı 1 ay olmadı
1 aylık laptopun içini açarsa garanti dışı kalır.tavsiyelerim şunlar
1-içindeki fanları süpürgeyle çek bezle sil
2-kasa yukarda olsun arkası üstü önü sağı solu boş olsun
3-eğer hale varsa ses ve ısı bilgisayarı iyi birine götür donanım arızası olabilir
hocam laptop saarkadaşlar i5-9 rtx2060 sisteme sahibim özellikle ark oyunundan gpu ve cpu 90 92 dereceye dayanıyor bu kısımda fanların uçtuğunu duyuyorum ucak motoru gibi sese sahipler
normalmi bu değer
deilse ne yapabilirim
ben kasalı pc sandım1 aylık laptopun içini açarsa garanti dışı kalır.
Etki edecektir ama aşırı bir fark beklemeyin, kaliteli 3-4 fanlılardan alırsanız 10 dereceye kadar düşüş garanti edebilirim.hocam laptopa hasar vermez değilmi yoksa yurddışına göndermem gerekicek oradan alınma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu soğutucu dedikleri şeyler etki eder mi? alsam
Biraz yanlış bir bilgi vermiş olabilirsin, içindeki fanları süpürgeyle çekerse statik elektrik yaratıp fanları bozabilirhocam laptop sa
Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand Fiyatı
Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ben kasalı pc sandım
Vakumlu soğutucu alırsan etki edebilir.hocam laptopa hasar vermez değilmi yoksa yurddışına göndermem gerekicek oradan alınma
bu soğutucu dedikleri şeyler etki eder mi? alsam
hocam kasalı sandım dedim yaEtki edecektir ama aşırı bir fark beklemeyin, kaliteli 3-4 fanlılardan alırsanız 10 dereceye kadar düşüş garanti edebilirim.
Biraz yanlış bir bilgi vermiş olabilirsin, içindeki fanları süpürgeyle çekerse statik elektrik yaratıp fanları bozabilir![]()