Kripto Para Borsası Tavsiye

burası sanırım tamda onu sorucaktım teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. si neresi?
Evet orası

2. si neresi?
Coinbase.com Amerikan borsası.

Benim önerim TRbinance ve normal Binance hesabı açman, TRBinance' de parayı hesabına çekeceksin ve normal Binance' de işlemlerini gerçekleştireceksin.
en mantıklısı böyle olur. ben de bu şekil ilerliyorum. @Fatkör

Estağfurullah, istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Bu piyasada profesyonel işlem yapan neredeyse herkes Binance' e üyedir. Sorun olmaz. Bende aynı şekilde üyeyim. Bu piyasalar henüz devlet ve bürokrasi konusunda bankalar gibi olmadığından borsalar kimlik bilgilerini isterler. Şüphen olmasın.
Benim önerim TRbinance ve normal Binance hesabı açman, TRBinance' de parayı hesabına çekeceksin ve normal Binance' de işlemlerini gerçekleştireceksin.
sağolun teşekkür ederim parayı kredi kartı mı banka kartından mı yatıracağım yoksa papara ininal gibi kartlardan da yatırabilirmiyim

2. si neresi?
Coinbase fakat pek bilmiyorum o borsayı. Ben Binance'den sonra en çok Huobi'ye güveniyorum. Sıralama oynamış Huobi düşmüş :ROFLMAO:

sağolun teşekkür ederim parayı kredi kartı mı banka kartından mı yatıracağım yoksa papara ininal gibi kartlardan da yatırabilirmiyim
Papara olur kredi kartı olur havale EFT olur diye biliyorum. Ben hızlı olduğu için papara ile yapıyorum.

Papara olur kredi kartı olur havale EFT olur diye biliyorum. Ben hızlı olduğu için papara ile yapıyorum.
papara kartı onaylatmak gerekirmi

bu süre bittiğinde ücret mi kesecek

papara kartı onaylatmak gerekirmi
Kripto Borsalarına Papara ile para yatırmak için kendi Banka hesabından Paparaya en az 1 defa para yatırmak zorundasın (Paribu'ya yatırırken hata verdi çünkü muhtemelen her borsada bunu ister).
Geçen gün yatırmaya çalıştım fakat bu hatayı verdi. Gidip birde banka kartıma para yatırıp Papara'ya attım :ROFLMAO:
Ve muhtemelen TC onayı da ister Papara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,395
Üyeler
186,883
Son üye
Sufle3448
Geri