Son güncellemeden sonra dükkandaki bilgisayar internet tarayıcısını bile 1 buçuk-2 dakikada açmaya başladı. Format da atamıyorum. Yakında düzeltmek için bir update daha gönderirler.Öğlen windowsu güncelledim PC kasmaya başladı aldıgım FPS'in %15 ini zar zor almaya başladım bilgisayar cok iğrenç oldu ne yapmam lazım güncellemeyi geri alamıyor muyum
Windows 7 kullanıyorsan bende aynı problemi yaşıyordum Windows Update'i kapatınca düzeldi.Öğlen windowsu güncelledim PC kasmaya başladı aldıgım FPS'in %15 ini zar zor almaya başladım bilgisayar cok iğrenç oldu ne yapmam lazım güncellemeyi geri alamıyor muyum
Windwos 10 kullanıyorumWindows 7 kullanıyorsan bende aynı problemi yaşıyordum Windows Update'i kapatınca düzeldi.
Denicem teşekkürlerWindows 10 Ayarları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma sekmesinden geri alabilirsiniz.
Kurtarma sekmesinden nasıl geri alıcam göremedim benmi körüm yaWindows 10 Ayarları > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma sekmesinden geri alabilirsiniz.
Ve kurtarma pc yi mi sıfırlıyor ? öyleyse sıkıntıWindwos 10 kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Denicem teşekkürler
Kurtarma sekmesinden nasıl geri alıcam göremedim benmi körüm ya
Bilgisayarı sıfırlamaz ordan Bi önceki sürüme dön gibi bişey olması lazım.Windwos 10 kullanıyorum
Denicem teşekkürler
Kurtarma sekmesinden nasıl geri alıcam göremedim benmi körüm ya
Ve kurtarma pc yi mi sıfırlıyor ? öyleyse sıkıntı
Şimdi yeniden başlata tıkla. Mavi Bi ekran gelecek.Göremiyorum kör oldum sanırım
Sorun giderŞimdi ne yapmam lazim
Güncelleştirmeleri kaldır.Hocam çok yordum ama PC den hiç anlamam önceki sürüme dön hangisi![]()