Hikoreis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,905
Çıktığı an almanız gerekiyor pusuda beklenemeniz lazım çünkü stokçular 10'ar 10'ar alıcak.3600 işlemcim ve 4600 bütçem ile 3060 bekliyorum hayırlısı..
Çıktığı an almanız gerekiyor pusuda beklenemeniz lazım çünkü stokçular 10'ar 10'ar alıcak.3600 işlemcim ve 4600 bütçem ile 3060 bekliyorum hayırlısı..
Ben de düz 3060 dan bahsediyorum 3060ti'ın eşit olduğu kart zaten 2080 superYanlış 2080 gücünde olan 3060ti arkadaş düz 3060'dan bahsediyor.
1060'ın 3 katı diyor Nvidia.Techpowerup'da görmüş olabilirsin
3060Ti 2080 süper dengi ondan kaynaklı 2080 ile eşit olarak çıkar diye düşündüm kimse bilemez tabi ki ne olarak çıkacağını ben kesin şekilde yazarak hata etmiş olabilirim ama 2070 ile denk olacagi konusunda kaynağın var mı
Aga hangi sitelere pusu atmalıyım?Çıktığı an almanız gerekiyor pusuda beklenemeniz çünkü stokçular 10'ar 10'ar alıcak.
Korktuğum da bu 3060 alamazsam ortada kalıyorumÇıktığı an almanız gerekiyor pusuda beklenemeniz çünkü stokçular 10'ar 10'ar alıcak.
Siteler bunu engellemek amacıyla çoklu alımı engellemeler çok güzel olur.Çıktığı an almanız gerekiyor pusuda beklenemeniz lazım çünkü stokçular 10'ar 10'ar alıcak.
Ben itopya, İncehesap, gamegaraj özellikle pusu atacağım.Aga hangi sitelere pusu atmalıyım?
Tıpa tıp bende aynı sekildeyim şuanKorktuğum da bu 3060 alamazsam ortada kalıyorum
UWU AKSİYON! Ben olsam 1 saatte 1 tane alınmasını sağlarım. Yani her saate 1 kart alabiliyorsun.Siteler bunu engellemek amacıyla çoklu alımı engellemeler çok güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben itopya, İncehesap, gamegaraj özellikle pusu atacağım.
İstanbula giderim ücretsiz tren hakkım var.İtopyanın mağazasına gelir mi?
Geceden gider sabaha kadar beklerim
Öyle bir şey dediğini duymamıştım teşekkür ederim o zaman 12GB VRam mantıksız değil mi kullanamaz ki.1060'ın 3 katı diyor Nvidia.
3x1060= 3180 eder
Yani RTX3180 dengi
Şaka şaka, 1060'ın 3 katı 2060S-2070 ediyor.
Ahahahhaİtopyanın mağazasına gelir mi?
Geceden gider sabaha kadar beklerim
Miningciler öyle düşünmüyorÖyle bir şey dediğini duymamıştım teşekkür ederim o zaman 12GB VRam mantıksız değil mi kullanamaz ki.
İtopya bana 15dk şakasız gece gider sabaha kadar beklerimUWU AKSİYON! Ben olsam 1 saatte 1 tane alınmasını sağlarım. Yani her saate 1 kart alabiliyorsun.
İstanbula giderim ücretsiz tren hakkım var.
Kesinlikle o tarz bir şey yapılmalı ve umarım ama umarım stoklar fazla olur.UWU AKSİYON! Ben olsam 1 saatte 1 tane alınmasını sağlarım. Yani her saate 1 kart alabiliyorsun.
İstanbula giderim ücretsiz tren hakkım var.