AMD mi Intel mi Daha Çok F/P

AMD'mi İntel'mi

• AMD

• Intel

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ahlatliinsan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Herkese selamlar. Sizce hangisi daha F/P? Burada kullanıma göre, kişiden kişiye değişir ya da model olarak bakmak gibi şeyler yazmayın. Sizin ihtiyaçlarınıza göre, sizin düşüncelerinize göre ve sizin ihtiyacınıza göre. Meraktan soruyorum. Ama buraya dikkat "F/P"!

Herkese selamlar. Sizce hangisi daha F/P? Burada kullanıma göre, kişiden kişiye değişir ya da model olarak bakmak gibi şeyler yazmayın. Sizin ihtiyaçlarınıza göre, sizin düşüncelerinize göre ve sizin ihtiyacınıza göre. Meraktan soruyorum. Ama buraya dikkat "F/P"!
Model, model bakmak lazım.

"Demeyin" dediklerin dışında değerlendirme yapılmıyor :(

Hangi modele, hangi ekran kartına, hangi anakarta göre? OC var mı yok mu? Fiyatı ne?

vereceğin fiyat düzeyine göre değişir

İşlemci konusunda intel daha F/P

Boş konu. Hangisinin bütçene uygun modeli daha performanslıysa o F/P'dir. Bütçeden bütçeye değişir yani.

Boş konu. Hangisinin bütçene uygun modeli daha performanslıysa o F/P'dir. Bütçeden bütçeye değişir yani.
Tamam işte. Sizin bütçenize göre İntel daha f/p ise İntel işaretleyin, AMD ise AMD işaretleyin. Bu kadar basit.

Geri