Neler Yeni

AMD mi Intel mi Daha Çok F/P

AMD'mi İntel'mi

• AMD

• Intel

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese selamlar. Sizce hangisi daha F/P? Burada kullanıma göre, kişiden kişiye değişir ya da model olarak bakmak gibi şeyler yazmayın. Sizin ihtiyaçlarınıza göre, sizin düşüncelerinize göre ve sizin ihtiyacınıza göre. Meraktan soruyorum. Ama buraya dikkat "F/P"!

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese selamlar. Sizce hangisi daha F/P? Burada kullanıma göre, kişiden kişiye değişir ya da model olarak bakmak gibi şeyler yazmayın. Sizin ihtiyaçlarınıza göre, sizin düşüncelerinize göre ve sizin ihtiyacınıza göre. Meraktan soruyorum. Ama buraya dikkat "F/P"!
Model, model bakmak lazım.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
"Demeyin" dediklerin dışında değerlendirme yapılmıyor :(

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hangi modele, hangi ekran kartına, hangi anakarta göre? OC var mı yok mu? Fiyatı ne?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İşlemci konusunda intel daha F/P

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Boş konu. Hangisinin bütçene uygun modeli daha performanslıysa o F/P'dir. Bütçeden bütçeye değişir yani.

ahlatliinsan

80+ Bronze
Boş konu. Hangisinin bütçene uygun modeli daha performanslıysa o F/P'dir. Bütçeden bütçeye değişir yani.
Tamam işte. Sizin bütçenize göre İntel daha f/p ise İntel işaretleyin, AMD ise AMD işaretleyin. Bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,801
Üyeler
165,073
Son üye
TRSondalga
Top Bottom