F/P Gaming Mouse Önerisi

Epica neden üzgün attın öneri postu bu ????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzeyinin böyle olmasını beklemiyordum. Uyarı için teşekkürler (y)

Güzele benziyor yüksek dpi ve ucuz olması da gayet iyi.
Rival 600 kullanıcısıyım ona göre tabii ki kötü ama sevdim incelemesini yapmayı düşünüyorum

MS1001 alınmaz o bütçede.
Reddragon kaliteli gözüküyor. Ama daha önce delikli mouse kullanmadım ne gibi + ve - leri var?

Reddragon kaliteli gözüküyor. Ama daha önce delikli mouse kullanmadım ne gibi + ve - leri var?
Hafif ve bence daha güzel görünüyor. Delikli olması zorunlu değilse Omen 400 alın, sensörü daha iyi. SMX-R44 falan bakmayın bile Omen 400 varken.

Hafif ve bence daha güzel görünüyor. Delikli olması zorunlu değilse Omen 400 alın, sensörü daha iyi. SMX-R44 falan bakmayın bile Omen 400 varken.
Omen 400 kullandım hocam kullanıcı olarak söylüyorum 1 haftada iade ettim aşırı kirleniyor ve cidden iyi bir mouse değildi.

Lenovo Legion M500 Hepsiburada'da 200 tl fakat Pixart 3389 sensör kullanıyor. Bende yeni aldım gelmesini bekliyorum.

Çok iyi bir mouse hocam h.o arkadaşımda var hediye almıştım. Ama 150 100 TL arası arıyor arkadaşımız ama güzel seçim
Teşekkürler, aynen piyasadaki en iyi sensörlerden birisini kullanıyor ve fiyatı uygun bütçeyi arttırabilirse diye önerdim aklında bulunsun yinede

Teşekkürler, aynen piyasadaki en iyi sensörlerden birisini kullanıyor ve fiyatı uygun bütçeyi arttırabilirse diye önerdim aklında bulunsun yinede
Hocam çok oyun oynayan biriyseniz parmak koyma yeri kirleniyor çok hızlı ben fırça ile temizliyorum çoğu mouse da var ama m500de biraz fazla oluyor

Omen 400 cidden felaket kötü fp değil 50 tl olsa almam 30tllik olsa fp olurdu

Hocam çok oyun oynayan biriyseniz parmak koyma yeri kirleniyor çok hızlı ben fırça ile temizliyorum çoğu mouse da var ama m500de biraz fazla oluyor

Omen 400 cidden felaket kötü fp değil 50 TL olsa almam 30tllik olsa fp olurdu
Aslında birde Omen Reactor vardı aklımda ama aynı sensör için 100 tl fazla vermek bana saçma geldi ve ergonomik duruyordu. Kirlendikçe temizleriz hocam o zaman 200 tl'ye çok mantıklı geldi bana bu mouse

Omen 400 hakkında bi fikrim yok çevremde kullanan biriside yok

İkinci el bir Logitech G102 Prodigy sizce ne kadar eder hocam bunu alınca o fazlalık oldu şimdi garantisi bitti kutu fatura mevcut.

Geri