F/P Gaming Mouse Önerisi

Aslında birde Omen Reactor vardı aklımda ama aynı sensör için 100 TL fazla vermek bana saçma geldi ve ergonomik duruyordu. Kirlendikçe temizleriz hocam o zaman 200 TL'ye çok mantıklı geldi bana bu mouse
Hocam fırça alın veya eski diş fırçası kullanın temizleniyordu öyle hocam omen alınmaz ben memnun olanı görmedim ben de dahil

Hocam fırça alın veya eski diş fırçası kullanın temizleniyordu öyle hocam omen alınmaz ben memnun olanı görmedim ben de dahil
Almadığım iyi olmuş o zaman. bi kaç tane var elimde bilgisayarı temizlediğim onlarla hallederim artık onuda

Aslında birde Omen Reactor vardı aklımda ama aynı sensör için 100 TL fazla vermek bana saçma geldi ve ergonomik duruyordu. Kirlendikçe temizleriz hocam o zaman 200 TL'ye çok mantıklı geldi bana bu mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Omen 400 hakkında bi fikrim yok çevremde kullanan biriside yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el bir Logitech G102 Prodigy sizce ne kadar eder hocam bunu alınca o fazlalık oldu şimdi garantisi bitti kutu fatura mevcut.
Hocam bence kenarda kalsın 2. El alan çok olmuyor yedek olarak tutun. Ama illa satacaksanız pek bir bilgim yok hocam 2.ele sıcak bakmıyorum ben

Hocam bence kenarda kalsın 2. El alan çok olmuyor yedek olarak tutun. Ama illa satacaksanız pek bir bilgim yok hocam 2.ele sıcak bakmıyorum ben
Yedek olması da mantıklı gelsinde duruma göre bişey yaparım artık

Lenovo Legion M500 Hepsiburada'da 200 TL fakat Pixart 3389 sensör kullanıyor. Bende yeni aldım gelmesini bekliyorum.
İyi akşamlar mesaj tarihlerinden pek bir şey anlayamıyorum ama mouse elinize ulaştı mı diye soracaktım? Ulaştıysa deneyimleyebildiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri