- Reaksiyon skoru
- 4,552
asdfsafsadfdsaf
Son düzenleme:
“beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki” sen niye etmiyorsun o zaman ayni mantiga giriyor. Bosver sevgiliyi 16 yasindasin zaten bir isine yaramazBen bi kızı sevsem bile hep onun bana yürümesini istiyorum çünkü genellikle bu yaştaki ilişkiler -çıkakmı +olur -tm instanı ver bio yazcam +tm aşkım ben bu yüzünden hiç sevgilim olmadı hep karşı taraftan hamle bekledim yani sonuçta beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki ben aşık olduğum çoğu kişiden bu yüzden vazgeçiyorum malım ben ben yürümüyorum bide üstüne bana yürümesini bekliyorum sadffdsafdasafd yaş 16 bu arada fazla ciddiye almayın ama yazdıklarım doğru malesef![]()
yok zaten gram umrumda değilde sadece o süreç nasıl işliyor onu çok merak ediyorum hayır ben belli etsem duygularımı belki sırf benle zaman geçirmek için evet diycek çorap gibi sevgili değişiyolar kime güveneceğimizi şaştık“beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki” sen niye etmiyorsun o zaman ayni mantiga giriyor. Bosver sevgiliyi 16 yasindasin zaten bir isine yaramaz
Gerçekten hoşlandığın biri olursa konuş kaçırma sonra pişman olursun, Eğer bu kişi yakın arkadaşın ise arkadaşlığını kaybedeceğini göze alarak hareket etmen gerekiyor.yok zaten gram umrumda değilde sadece o süreç nasıl işliyor onu çok merak ediyorum hayır ben belli etsem duygularımı belki sırf benle zaman geçirmek için evet diycek çorap gibi sevgili değişiyolar kime güveneceğimizi şaştık
Kanka yaşıtız senleBen bi kızı sevsem bile hep onun bana yürümesini istiyorum çünkü genellikle bu yaştaki ilişkiler -çıkakmı +olur -tm instanı ver bio yazcam +tm aşkım ben bu yüzünden hiç sevgilim olmadı hep karşı taraftan hamle bekledim yani sonuçta beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki ben aşık olduğum çoğu kişiden bu yüzden vazgeçiyorum malım ben ben yürümüyorum bide üstüne bana yürümesini bekliyorum sadffdsafdasafd yaş 16 bu arada fazla ciddiye almayın ama yazdıklarım doğru malesef![]()
doğru diyosunda üni ye tecrübesizmi gidelim knkKanka yaşıtız senlebenim tavsiyem hiç bulaşma. Sevgili olmasa da olur. Havadan sudan sebeple artislik çıkarır ayrılır falan boş yere keyfin kaçar üzülürsün. Lise bitince ayrılırsınız belki üniversite yüzünden sağlıklı bir ilişkinizde olmaz. Bırak bu işleri kendin hayatını yaşa
![]()
Sen bir de Fen Lisesindesin bırak sevgiliyi falan bu yaşta, boşver. Sevgiliden çok derslere odaklan bence.doğru diyosunda üni ye tecrübesizmi gidelim knk![]()
Sen bir de Fen Lisesindesin bırak sevgiliyi falan bu yaşta, boşver. Sevgiliden çok derslere odaklan bence.![]()