asdfdsfafsdasafd

Ben bi kızı sevsem bile hep onun bana yürümesini istiyorum çünkü genellikle bu yaştaki ilişkiler -çıkakmı +olur -tm instanı ver bio yazcam +tm aşkım ben bu yüzünden hiç sevgilim olmadı hep karşı taraftan hamle bekledim yani sonuçta beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki ben aşık olduğum çoğu kişiden bu yüzden vazgeçiyorum malım ben ben yürümüyorum bide üstüne bana yürümesini bekliyorum sadffdsafdasafd yaş 16 bu arada fazla ciddiye almayın ama yazdıklarım doğru malesef :D
“beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki” sen niye etmiyorsun o zaman ayni mantiga giriyor. Bosver sevgiliyi 16 yasindasin zaten bir isine yaramaz

“beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki” sen niye etmiyorsun o zaman ayni mantiga giriyor. Bosver sevgiliyi 16 yasindasin zaten bir isine yaramaz
yok zaten gram umrumda değilde sadece o süreç nasıl işliyor onu çok merak ediyorum hayır ben belli etsem duygularımı belki sırf benle zaman geçirmek için evet diycek çorap gibi sevgili değişiyolar kime güveneceğimizi şaştık

amaan ben sevgili felan istemiyorum sonra içimizden geçerler reis güvenemiyorum belki üniversite 1de felan olabilir fakat lise için düşünmüyorum bende xd

yok zaten gram umrumda değilde sadece o süreç nasıl işliyor onu çok merak ediyorum hayır ben belli etsem duygularımı belki sırf benle zaman geçirmek için evet diycek çorap gibi sevgili değişiyolar kime güveneceğimizi şaştık
Gerçekten hoşlandığın biri olursa konuş kaçırma sonra pişman olursun, Eğer bu kişi yakın arkadaşın ise arkadaşlığını kaybedeceğini göze alarak hareket etmen gerekiyor.

Kardeşim bak şimdi yaşım 20 ve hayatımda ilk ilişkim ile 4 yıldır devam ediyoruz sana bu işin sırrını veriyorum. Bir kere ilk gördüğünden hoşlanman onu seveceğin onunla sevgili olabileceğin anlama kesinlikle gelmez. Çünkü o an hissettiğin sadece hoşlantı başka bir şey değil. Birini sevebilmen için önce tanıman lazım. Bu işlerde de önce bir tanışırsın bir süre konuşursun daha sonra karşındakinin de senden hoşlandığı bir durum olursa adını koyarsınız. Bu tanışma süreci ne kadar uzun olursa o kadar iyi, çünkü bazıları var 1 hafta konuşup sevgili oluyorlar. Daha birbirlerini tam tanımadan etmeden ilişkiye başlıyorlar 1 ay sonra ayrılınca niye böyle oldu ya diyorlar. Bir haftada birini ne kadar tanıyabilirsin ki zaten? Ben kız arkadaşımla 10 aylık bir normal şekilde konuşma süresinden sonra açıldım ve ilişkiye başladık. Dört yıldır sorunsuz devam ediyoruz. İlişkide önemli olan kafa yapısı kardeşim 16 yaşındasın abin olarak tavsiye veriyorum. Önemli olan iç güzellik diyerek ***** edebiyatı yapmayacağım tabii ki dış görünüşe de bir çoğumuz önem veriyor. Ama dış görünüş seni canım cicim zamanlarında tatmin eder, tam olarak sevgili istiyorsan yani derdini tasanı mutluluğunu paylaşıp fikir alacağın kimi zaman fikir vereceğin kimi zaman sığınacağın kimi zaman kol gereceğin gerçekten sevgili anlamını tamamen taşıyabilen biriyle ilişki yaşamak istiyorsan en önemlisi düşünce ve fikir yapılarınızın aynı ya da birbirine yakın olması gerek. Bunlar benim hem kendimden hem de çevremden gözlemlediğim kadarıyla kendi düşüncelerim. Başka merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Olur la böyle şeyler. Nasıl ise öyle bırak, illaki çıkar biri karşına.

Ben bi kızı sevsem bile hep onun bana yürümesini istiyorum çünkü genellikle bu yaştaki ilişkiler -çıkakmı +olur -tm instanı ver bio yazcam +tm aşkım ben bu yüzünden hiç sevgilim olmadı hep karşı taraftan hamle bekledim yani sonuçta beni seven biri neden bana karşı duyguları olduğunu belli etmesinki ben aşık olduğum çoğu kişiden bu yüzden vazgeçiyorum malım ben ben yürümüyorum bide üstüne bana yürümesini bekliyorum sadffdsafdasafd yaş 16 bu arada fazla ciddiye almayın ama yazdıklarım doğru malesef :D
Kanka yaşıtız senle :) benim tavsiyem hiç bulaşma. Sevgili olmasa da olur. Havadan sudan sebeple artislik çıkarır ayrılır falan boş yere keyfin kaçar üzülürsün. Lise bitince ayrılırsınız belki üniversite yüzünden sağlıklı bir ilişkinizde olmaz. Bırak bu işleri kendin hayatını yaşa:D

Kanka yaşıtız senle :) benim tavsiyem hiç bulaşma. Sevgili olmasa da olur. Havadan sudan sebeple artislik çıkarır ayrılır falan boş yere keyfin kaçar üzülürsün. Lise bitince ayrılırsınız belki üniversite yüzünden sağlıklı bir ilişkinizde olmaz. Bırak bu işleri kendin hayatını yaşa:D
doğru diyosunda üni ye tecrübesizmi gidelim knk :D

Geri