Witcher 4 sizce nasıl bir oyun olmalı?

Bence olmaz, dünyada çok az yaratık kaldı ve witcherlara ihtiyaç az. Onun yerine witcher'ların ilk çıktığı zamanı oynayabiliriz.
Hocam lanetler için? Lanetler hâlâ devam ediyor lanetler için witcherlara ihtiyaç var halâ

Hocam lanetler için? Lanetler hâlâ devam ediyor lanetler için witcherlara ihtiyaç var halâ
Dünyada sandığımızdan daha fazla aktif witcher yaşıyor olabilir, bir de her bölgede (Velen, Skellige vesaire) yol'da gezen witcher var diye biliyorum.

Dünyada sandığımızdan daha fazla aktif witcher yaşıyor olabilir, bir de her bölgede (Velen, Skellige vesaire) yol'da gezen witcher var diye biliyorum.
Işte hocam nesilleri tükenmemesi için mutajenlerle ilgili bir oyun olabilir

Bence GTA gibi olmalı taramalı tüfekle canavar avlayabilcegimiz açık dünya bir oyun olmalı drift çekerek yaratık ezmeli

Vesemir veya Ciri ile ilgili bir hikaye olsun isterim. Geralt ile oynamak istemem 4. oyunu.

Işte hocam nesilleri tükenmemesi için mutajenlerle ilgili bir oyun olabilir
Olabilir, bir de witcher yaratılması imkansız diye bir yanlış var. Bal gibi de yaratılır, ancak sadece Kaer Morhen ayakta diye biliyorum. Tahminimce çocukların acı çekmemesini istedikleri için ve witcherlara ihtiyaç eskisi gibi olmadığı için witcher okulu kurmak ve witcher yaratmak istemiyorlar.

Bence Ciri ile devam etmeliyiz hikayeye, Geralt ve Yennefer mutlu mesut yaşlansınlar.
Bence Witcher 3'teki romance seçimine bağlı olsun, yani Witcher 3'deki seçimleri Witcher 4'e aktarabilelim. Tabi varsayılan dünya durumunda Yennefer olmalı bence de.

Olabilir, bir de witcher yaratılması imkansız diye bir yanlış var. Bal gibi de yaratılır, ancak sadece Kaer Morhen ayakta diye biliyorum. Tahminimce çocukların acı çekmemesini istedikleri için ve witcherlara ihtiyaç eskisi gibi olmadığı için witcher okulu kurmak ve witcher yaratmak istemiyorlar.
Lambert vesemire kızıyordu o witcherların mutajenleri aldığı aleti atmadığı için

Bence Witcher 3'teki romance seçimine bağlı olsun, yani Witcher 3'deki seçimleri Witcher 4'e aktarabilelim. Tabi varsayılan dünya durumunda Yennefer olmalı bence de.

Muhtemelen olur o Witcher 2 den Witcher 3 e aktarım yapılıyordu çünkü yine bir bağlantı olur.

Muhtemelen olur o Witcher 2 den Witcher 3 e aktarım yapılıyordu çünkü yine bir bağlantı olur.
Evet bencede önceki oyunların seçiminin önemi olmalı önceki oyunun savelerı ufak detaylar yerine büyük önemli şeyler katsın

Geri