75 dereceleri geçmiyorsa sıkıntı yok hocam benim içinTermal macun al ve termal macununu değiştir o zaman pek bişey olmaz kaliteli olsun istiyorsan mx 4 2019 edicion var ya da daha kaliteli bişey alabilirsin
Bilgim yok ama konuşuyorumTermal macun al ve termal macununu değiştir o zaman pek bişey olmaz kaliteli olsun istiyorsan mx 4 2019 edicion var ya da daha kaliteli bişey alabilirsin
Geçmez rahat ol. Kasan ne?75 dereceleri geçmiyorsa sıkıntı yok hocam benim için
Alınır. Ufak ayarlamalar ile 70 derece üstüne çıkmaz. FPS kaybı Mhz kaybı olacağı için en fazla 2 3 FPS kaybı olur. Halledilir o.
Hocam sıcaklık ne kadar az olursa ömrü uzar75 dereceleri geçmiyorsa sıkıntı yok hocam benim için
Hocam sıfır fabrika çıkışlı macunun neyini değiştireceksin, ona kızgın attın.Niye kızgın verdin anlamadım
Hocam sıcaklık ne kadar az olursa ömrü uzar
benim pc 90 derecede çalışıyor en fazla 80i görse çok iyiTek fanlı rx 5500 xt 4gb alınır mı, alınırsa sıcaklık değerleri nasıl olur performans kaybı olur mu
Hocam sıfır fabrika çıkışlı macunun neyini değiştireceksin, ona kızgın attın.
O pc nin pek ömrü yok macunu değiştirin ve fNlarınız yoksa fan takin ayriyetenbenim pc 90 derecede çalışıyor en fazla 80i görse çok iyi
laptop kanka oyunda 90 derece oluyo 2 senelik laptopKardeşim tek fanlı rx 5500xt alıyorsunuz ve macunu da çok iyi bir şey sıkmamışlardır amd de öylemi işlemci fanlarında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O pc nin pek ömrü yok macunu değiştirin ve fNlarınız yoksa fan takin ayriyeten
frisby fc-9270g önü açık kullanıyorum