İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
(Bu mesaj silindi)Cidden birisi cimere iletse bunu davalık olursun
(Bu mesaj silindi)Cidden birisi cimere iletse bunu davalık olursun
Hocam ileri sayfaları okumadınız herhaldeLa böyle bir konunu Technopat da açıldığını görmüştüm.
EBA programım çıktı!
Merhabalar. Üzerinde çalıştığım EBA projesi son haline ulaştı. Technopat ailesiyle paylaşmak istedim. Özellikler: C\ebalog\ yolu üzerinde log kaydı tutar(giriş ve çıkış saatleri). Chromium tabanlıdır. Hızlıdır. Hata vermez. Virüs içermez. ZIP dosyasını indirdikten sonra EBA.exe dosyasını...www.technopat.net
Yanlış anlamayın ama Trojan olduğunu görmüştüm Kaspersky ile taratarak. Eymen Kavlak hani ben.
Kime dedin ? Anlamadım da@Abdullah Hacıgül bu şahısın iyi bir mahkemeyi tatması lazım.
Düzgün konuş açık kaynak kodu diye verdiği şey indirme linki l cahil.Çoğu ingilizce bile bilmiyor, takma virüs diyenleri. Açık kaynak kodunuı vermişsin hala virüs diye zırlıyorlar.
Ya sen ne konuşuyorsun hala? Kanıt sun kanıt, boş boş iftira atıyorsun. İftiradan dolayı o seni mahkemeye verirse ne olacak?@Abdullah Hacıgül bu şahısın iyi bir mahkemeyi tatması lazım.
Konu sahibineKime dedin ? Anlamadım da
Yanlış bir cümleydi. Kusura bakmayın.@Abdullah Hacıgül bu şahısın iyi bir mahkemeyi tatması lazım.
Açık kaynak kodu verdiğim şey .sln dosyası. Direk projeyi visual studio üzerinden inceleyin diye.Düzgün konuş açık kaynak kodu diye verdiği şey indirme linki l cahil.
İftira atmadım kesin virüsde demedim ama kanıt sunmuyorŞahsen kullanmam ama bu konudaki virüslü dayatmasını arkadaşlar neye göre söylüyor?
Ya sen ne konuşuyorsun hala? Kanıt sun kanıt, boş boş iftira atıyorsun. İftiradan dolayı o seni mahkemeye verirse ne olacak?
Bekle.İftira atmadım kesin virüsde demedim ama kanıt sunmuyor
O zaman bu arkadaşın mahkemeyi tatması gerek gibi boş ve panik yaptırıcı cümleleri neden söylüyorsun? Adam kaynak kodu paylaşmış, git incele.İftira atmadım kesin virüsde demedim ama kanıt sunmuyor
Gittim baktım indirme linki var githubtaO zaman bu arkadaşın mahkemeyi tatması gerek gibi boş ve panik yaptırıcı cümleleri neden söylüyorsun? Adam kaynak kodu paylaşmış, git incele.
Yahu indirme linki var ise ne yapalım? ne demek istiyorsun?Gittim baktım indirme linki var githubta