VirusTotal'de 2 virüs programı virüs bulmuş gözüküyor?
Bu eba programının artısı ne ? Açık kaynak kodlu yapsan güvenilebilinirdiMerhabalar. Üzerinde çalıştığım EBA projesi son haline ulaştı.
Özellikler:
C\ebalog\ yolu üzerinde log kaydı tutar(giriş ve çıkış saatleri).
Chromium tabanlıdır. Hızlıdır.
Hata vermez. Virüs içermez.
ZIP dosyasını indirdikten sonra EBA.exe dosyasını çalıştırın ve diğer dosyalara ellemeyin. EBA.exe dosyasını kısayol yapıp kullanırsanız daha iyi olur.
VT
İndir.
Alıntıyı görüntüle
Doğru kusura bakmayın''Virüs programı'' değil, ''güvenlik yazılımı.'' VirusTotal'da ''güvenlik yazılımı'' yok, ''güvenlik yazılımı'' motoru var. VirusTotal'da çok fazla motor olduğundan, false positive sonuçlara rastlanabilmekte.
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @banxtre @Emir Aydın @crazyreign @Toxpoxdostum herhangi bir modun adını biliyorsan pingle acil işine baksın şunun.
Sen insanları enayi sandın galiba şuan savcılığa başvursak hayatın kayar.Buralardayım. Programın kaynak kodlarına buradan erişebilirsiniz.
Kaynak kodları yayınladım. EBA programım çıktı! | Technopat SosyalNereden güveneceğiz sana? Daha adını, sanını bilmiyoruz. Belki uygulama açık kaynak kodlu.
Kaynak kodları paylaştım. İncele.Sen insanları enayi sandın galiba şuan savcılığa başvursak hayatın kayar.