Herkes internet sağlayıcısını söylesin

Türknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı? ;) (Edit: Baktım da anket özelliği varmış :)

D-Smart

Türknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı? ;) (Edit: Baktım da anket özelliği varmış :)
Hangi il hangi semtde yaşıyorsun ? Ne kadar veriyorsun tahutname var mı ?

bizim alt yapı o kadar kötü ki türknet'e geçince 15 mbps download, 4 mbps upload olacak :confused:
en azından 0.8 mbps upload'dan kurtulacağım :)

Hangi il hangi semtde yaşıyorsun ? Ne kadar veriyorsun tahutname var mı ?
Eskişehir - Odunpazarı. 86 lira veriyorum. Türknet'te taahhüt yok. 3 sene TTNet kullandıktan sonra 1 buçuk senedir Türknet'e geçtim. Gelen download hızı 46-48 arası upload 2.8-3.7 arası genellikle ama akşam saatlerinde biraz düşebiliyor.

Son düzenleme:
KabloNet

Kablonet. Uydunet diye de geçer.
100 mbps sınırsız. + Tv bütün kanallar açık. Sinema tv vs. 80 tl. 100 ünüzü güldüren kampanya diye geçer
Loldeki ping 28 sabit
Cs go da servera göre değişyior. 60 - 90 arası.
Online oyun oynarken wifi kullanmayın. Kablo kullanmaya çalışın.

Evet forumumuzda anket özelliği var ama yinede kullanma gereği duymadım:D

Ben superonline kullanıyorum ve fiber altyapısı bulunan herkese tavsiye ediyorum. Ne kadar da pahalı olsa parasının hakkını veriyor.
aynen öyle kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri