Ahmet Furkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
TTNET kullanıyorum 24mbps 3mb upload 65tl veriyorum
Hangi il hangi semtde yaşıyorsun ? Ne kadar veriyorsun tahutname var mı ?Türknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı?(Edit: Baktım da anket özelliği varmış
![]()
Türknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı?(Edit: Baktım da anket özelliği varmış
![]()
Eskişehir - Odunpazarı. 86 lira veriyorum. Türknet'te taahhüt yok. 3 sene TTNet kullandıktan sonra 1 buçuk senedir Türknet'e geçtim. Gelen download hızı 46-48 arası upload 2.8-3.7 arası genellikle ama akşam saatlerinde biraz düşebiliyor.Hangi il hangi semtde yaşıyorsun ? Ne kadar veriyorsun tahutname var mı ?
net deymez76 tl 8 mbps için bence deymez
Gayet iyiTTNET kullanıyorum 24mbps 3mb upload 65tl veriyorum
Ben superonline kullanıyorum ve fiber altyapısı bulunan herkese tavsiye ediyorum. Ne kadar da pahalı olsa parasının hakkını veriyor.Herkes bilgisayar internet sağlayacısını söylesin Örnek:Vadafone,Turkcell,Türk Telekom,Türknet vb.
Evet forumumuzda anket özelliği var ama yinede kullanma gereği duymadımTürknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı?(Edit: Baktım da anket özelliği varmış
![]()
aynen öyle kardeşimBen superonline kullanıyorum ve fiber altyapısı bulunan herkese tavsiye ediyorum. Ne kadar da pahalı olsa parasının hakkını veriyor.