Herkes internet sağlayıcısını söylesin

Türknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı? ;) (Edit: Baktım da anket özelliği varmış :)

D-Smart

Türknet (50 Down - 4 Up) kullanıyorum. Foruma bu tarz sorular için anket özelliği eklenebilir bence, çok güzel olur. Ya da var da kullanmadın mı? ;) (Edit: Baktım da anket özelliği varmış :)
Hangi il hangi semtde yaşıyorsun ? Ne kadar veriyorsun tahutname var mı ?

bizim alt yapı o kadar kötü ki türknet'e geçince 15 mbps download, 4 mbps upload olacak :confused:
en azından 0.8 mbps upload'dan kurtulacağım :)

Hangi il hangi semtde yaşıyorsun ? Ne kadar veriyorsun tahutname var mı ?
Eskişehir - Odunpazarı. 86 lira veriyorum. Türknet'te taahhüt yok. 3 sene TTNet kullandıktan sonra 1 buçuk senedir Türknet'e geçtim. Gelen download hızı 46-48 arası upload 2.8-3.7 arası genellikle ama akşam saatlerinde biraz düşebiliyor.

Son düzenleme:
KabloNet

Kablonet. Uydunet diye de geçer.
100 mbps sınırsız. + Tv bütün kanallar açık. Sinema tv vs. 80 tl. 100 ünüzü güldüren kampanya diye geçer
Loldeki ping 28 sabit
Cs go da servera göre değişyior. 60 - 90 arası.
Online oyun oynarken wifi kullanmayın. Kablo kullanmaya çalışın.

Evet forumumuzda anket özelliği var ama yinede kullanma gereği duymadım:D

Ben superonline kullanıyorum ve fiber altyapısı bulunan herkese tavsiye ediyorum. Ne kadar da pahalı olsa parasının hakkını veriyor.
aynen öyle kardeşim

Geri