Ciddiye almayın.kanka bence o kadar para vermeye gerek yok ben a101'e gelince 40TL Bi mouse aldım gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok
Maks bütçemi?Arkadaşlar maximum 350 liralık iyi sensörlü fps oyunları için bir mouse arıyorum
Bir kere iyi mouse ile oynasan anlarsın edebiyat yapmakanka bence o kadar para vermeye gerek yok ben a101'e gelince 40TL Bi mouse aldım gayet memnunum hiçbir sıkıntısı yok
Tekerlekte kronik sorun var filan demişler doğrumudur acaba400 TL'ye G403 HERO öneririm. @zbabomen @Nightmare837
bir şey belirteyim alalı 3 ay oldu ve ayrıca söylediğim gibi sadece 40tl verdim bu gidişle 1 yıl falan kullanırımCiddiye almayın.
Maks bütçemi?
Eli büyükse sıkıntı yaşıyabilir.Bir kere iyi mouse ile oynasan anlarsın edebiyat yapma
Konu sahibine önerim ;
Razer Viper mini
Kullan. Sen o mouse ile g403 heroyu bir tutuyor isen yapa bileceğim bir şey yok.bir şey belirteyim alalı 3 ay oldu ve ayrıca söylediğim gibi sadece 40tl verdim bu gidişle 1 yıl falan kullanırım
ben bir tutuyorum demedim sadece o kadar para vereceğime daha uygun fiyata aynı işlevi gören güzel bir mouse alınabilir dedimKullan. Sen o mouse ile g403 heroyu bir tutuyor isen yapa bileceğim bir şey yok.
kanka bence o kadar para vermeye gerek yok ben a101'e gelince 40TL Bi mouse aldım gayet memnunum hiçbir sıkıntısı y
bence 1 mouse o kadar para vermeye gerek yok gider pc'min ram'ini falan yükseltirimaynen bende onu kullanıyorum x7 gaming mouse olarak geçiyor 6 aydır kullanıyorum sıkıntı yaratmadı
Aralarında çok belirgin bir fark oluyor.ben bir tutuyorum demedim sadece o kadar para vereceğime daha uygun fiyata aynı işlevi gören güzel bir mouse alınabilir dedim