Valorant Odinci Sürüsü

Zırto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,000
Yav dereceli oynuyorum plat 1 den gold 1 e dustum ya sadece odin oynuyorlar abi deli oldum ya başlarım böyle oyuna adamlar 3.elden son ele kadar odin oynuyor plat eloda ya aga bu elolarda niye böyleler anlamıyorum yya oyunu sildim sinirden sizede geliyormu bu tipler allah aşkına

Valorant TR serverın da oynanmaz. 1 Hafta zor dayandım Toxiclere.

türk serverinde oynanmaz.ben küfürden dolayı bidaha oynamam türk serverinde

Sen de çek.

odin'ci değilim ama odin aldığı için bir kişiyi suçlayamassınız odin de normal bir silah ve alınması yasak değil bir şey değil parası varsa alır yani

Kankam reyna oynuyorum genelde ve saldırıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

odin'ci değilim ama odin aldığı için bir kişiyi suçlayamassınız odin de normal bir silah ve alınması yasak değil bir şey değil parası varsa alır yani
Kanka adamlar 10-9 kaybediyor diye çekiyor odini 5 kişi sonra anamıza sövüyor adamlar bizi tararken

Odin alanlara laf edenleri anlamıyorum tamam silah saçma sekmiyor çok hızlı sıkıyor mermisi fazla ve fazla vuruyor ama bu onlara laf etme hakkı tanımıyor
Soranlar olacak hayır Odin kullanmıyorum beceremiyorum.

Yav dereceli oynuyorum plat 1 den gold 1 e dustum ya sadece odin oynuyorlar abi deli oldum ya başlarım böyle oyuna adamlar 3.elden son ele kadar odin oynuyor plat eloda ya aga bu elolarda niye böyleler anlamıyorum yya oyunu sildim sinirden sizede geliyormu bu tipler allah aşkına
5 arkadaş derecesz oynuyoruz genelde. Rakiplerin çoğu "velet" geliyor ama odinci olmuyor.

Geri