leonardo77
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
Overclock yapmak istiyorum yardimci olabilecek var mi?
Anakart MSI G31TM-P21
Anakart MSI G31TM-P21
Son düzenleme:
dostum ne konuda yardım almak istedğini tahmin malesef edemiyoruz ankartınızın oc kapasitesimi düşük veya düzgün voltajımı veremiyorsunuz?Overclock yapmak istiyorum yardimci olabilecek var mi?
Doğru hocam hemen ekliyorumAnakartı g31TM p21'di galiba, doğru mu?
Yardımçı olunaçaksa gerekiyor da.
Usta stock 2.33 Ghz de çalışıyor overclock yapmak istiyorum voltaj vermeden 2380 yapabiliyorum sonrasını yemiyor.Voltaj verip 2.6 falan denemek istiyorum ama voltaj veremiyorumdostum ne konuda yardım almak istedğini tahmin malesef edemiyoruz ankartınızın oc kapasitesimi düşük veya düzgün voltajımı veremiyorsunuz?
veya ısı probleminizmi oluyor vs vs ...
voltaj nasıl veremiyorsun anakartının voltaj desteği olmayabilir nasıl olmaz deme bende xeon x3440 var anakartımda voltaj desteği yok bende voltajsız 2.5 den 3.5 e çıkardım dahada çıkmadı ama iyi bak voltaj olmalıDoğru hocam hemen ekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta stock 2.33 Ghz de çalışıyor overclock yapmak istiyorum voltaj vermeden 2380 yapabiliyorum sonrasını yemiyor.Voltaj verip 2.6 falan denemek istiyorum ama voltaj veremiyorum
Valla bulamadım usta bir türlüvoltaj nasıl veremiyorsun anakartının voltaj desteği olmayabilir nasıl olmaz deme bende xeon x3440 var anakartımda voltaj desteği yok bende voltajsız 2.5 den 3.5 e çıkardım dahada çıkmadı ama iyi bak voltaj olmalı
Bios güncellemeyi denedimde dosyayı görmüyorvoltaj değerini elle gir olmuyorsa biosu güncelle