İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,755
(Bu konu tartışma amaçlı açılmıştır)
Eğer eth düşmez ise ne olucak ekran kartı alamadım gitti
Pahalı ucuz demeyeceksiniz becbur alacaksınız bende mecburiyetten pahalı da olsa satın almak zorunda kaldım![]()
(Bu konu tartışma amaçlı açılmıştır)
Eğer eth düşmez ise ne olucak ekran kartı alamadım gitti![]()
Moralim bozuldukça bozuldu alamadım gitti şu ekran kartını , psu yu ve işlemciyiPahalı ucuz demeyeceksiniz becbur alacaksınız bende mecburiyetten pahalı da olsa satın almak zorunda kaldım
Eth düşse de fiyatlar belli bir müddet normalleşmez
İşlemcilerin şu anda gayet uygun fiyatlı,bence alınabilir.Moralim bozuldukça bozuldu alamadım gitti şu ekran kartını , psu yu ve işlemciyi
5 5600x i 2500-2450tl ye bulmaya çalışıyorum gaming gecesinde yetişemedimİşlemciler şu anda gayet uygun fiyatlı,bence alınabilir.
Bende de öyle olmuştu elimdeki sistemi satıp hazır sistem bile alasım geldi yaniMoralim bozuldukça bozuldu alamadım gitti şu ekran kartını , psu yu ve işlemciyi
5 5600x i 2500-2450tl ye bulmaya çalışıyorum gaming gecesinde yetişemedimpsu desen stokta yok çıldırıcam yav aldığım parçaların garantisi kısalıyor.
İmzamı okursanız sevinirim. 5 5600x alıcağım. Psu xpg core reactor 750wBende de öyle olmuştu elimdeki sistemi satıp hazır sistem bile alasım geldi yani
Takmayın kafanıza düzelir elbet sadece zaman alacak gibi gözüküyor burada sıkıntı eğer zamanınız yoksa beklemek istemiyor iseniz bütçenize göre bir ekran kartı bulun derim 2.elden
İşlemci ve psu fiyatları gine ekran kartına nispeten uygun
İntel isterseniz 10400f öneririm fiyatına göre bence çok güzel bir işlemci
Psu da da xpg hoşuma gitti kendimde kullanıyorum güzel tavsiye ederim ayrıca fsp de çok kullanılıyor
Palit gamerock serisi baya iyi ya.İmzamı okursanız sevinirim. 5 5600x alıcağım. Psu xpg core reactor 750w
Ekran kartı ise palit gamerock rtx 3070
Bunu gördümde kutulu almak lazım içinden çıkan stok fanı satıp daha güzel bir hava soğutma alıcam.Bende de öyle olmuştu elimdeki sistemi satıp hazır sistem bile alasım geldi yani
Takmayın kafanıza düzelir elbet sadece zaman alacak gibi gözüküyor burada sıkıntı eğer zamanınız yoksa beklemek istemiyor iseniz bütçenize göre bir ekran kartı bulun derim 2.elden
İşlemci ve psu fiyatları gine ekran kartına nispeten uygun
İntel isterseniz 10400f öneririm fiyatına göre bence çok güzel bir işlemci
Psu da da xpg hoşuma gitti kendimde kullanıyorum güzel tavsiye ederim ayrıca fsp de çok kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu var ama kutusuz ve fansız yine de fiyatı güzel bence![]()
AMD RYZEN 5 5600X 6 Core, 3,70-4.60GHz 35Mb Cache 65W AM4 FAN YOK TRAY (Kutusuz)
AMD RYZEN 5 5600X 6 Core, 3,70-4.60GHz 35Mb Cache 65W AM4 FAN YOK TRAY (Kutusuz)www.bizdehesapli.com
Mobilden girdiğim için imza gözükmüyor maalesef kusura bakmayınİmzamı okursanız sevinirim. 5 5600x alıcağım. Psu xpg core reactor 750w
Ekran kartı ise palit gamerock rtx 3070
Yıllar sonra çok istediğim birşeye kavuşacaktım şansıma ya ETH fırladı umarım çakılırBende anakart işlemci ram aldım sırada monitör + ekran kartı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Palit gamerock serisi baya iyi ya.
Mobilde telefonu yatay yapınca gözüküyorMobilden girdiğim için imza gözükmüyor maalesef kusura bakmayın
Psu güzel bende aynısının 650w liği var