haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Epic Games, önümüzdeki hafta da Steam fiyatı 418 TL olan Absolute Drift ve Rage 2: Deluxe Edition’ı ücretsiz olarak verecek.
epic games bimeks gibi batcak yakındada neyseEpic Games, önümüzdeki hafta da Steam fiyatı 418 TL olan Absolute Drift ve Rage 2: Deluxe Edition’ı ücretsiz olarak verecek.
İkiside çöpEpic Games, önümüzdeki hafta da Steam fiyatı 418 TL olan Absolute Drift ve Rage 2: Deluxe Edition’ı ücretsiz olarak verecek.
epicin çöküşü yakındır adamlar kasayı boşalttıEpic Games, önümüzdeki hafta da Steam fiyatı 418 TL olan Absolute Drift ve Rage 2: Deluxe Edition’ı ücretsiz olarak verecek.
Rage 2 indirimsiz 399 TL. Absolute Drift ise 19 TL yani 418TL ediyor.Düşünüyorum acaba bu oyunlar nasıl 418 TL olacak değerdeler?
2 oyun da maksimum 100 TL eder.
İşte RAGE 2 399 TL hak edecek ne değeri var? Kullanıcı yorumları bile çok karışık EPİC anca böyle saçma sapan oyunları veriyor.Rage 2 indirimsiz 399 TL. Absolute Drift ise 19 TL yani 418TL ediyor.
Sen mi belirliyorsun oyunların değerlerini, bu 2 oyunu yapan şirkette, bu oyunu yapmak için kaç insan kaç yıl çalıştı, kaç milyon dolar harcandı, bütün bu bilgileri kullanarak mı hesapladın 100 tl ettiğini.Düşünüyorum acaba bu oyunlar nasıl 418 TL olacak değerdeler?
2 oyun da maksimum 100 TL eder.
Yazdığım mesaj sana fazla battığına göre gidip üzülerek ağlayabilirsin.Sen mi belirliyorsun oyunların değerlerini, bu 2 oyunu yapan şirkette, bu oyunu yapmak için kaç insan kaç yıl çalıştı, kaç milyon dolar harcandı, bütün bu bilgileri kullanarak mı hesapladın 100 TL ettiğini.
Rage 2 yi izledim de güzel gibi gözüküyorEpic Games, önümüzdeki hafta da Steam fiyatı 418 TL olan Absolute Drift ve Rage 2: Deluxe Edition’ı ücretsiz olarak verecek.
Oyun fena değil ben oynadım bunun dışında bedava oyun bir şey ödemiyorsun yani saçma sapan verse ne olucak GTA 5 bile verdiler yani?İşte RAGE 2 399 TL hak edecek ne değeri var? Kullanıcı yorumları bile çok karışık EPİC anca böyle saçma sapan oyunları veriyor.
Boşsun çocuk sana laf alatılmaz, işine bak. Basıyorum sana bloğu az ötede oyna.Yazdığım mesaj sana fazla battığına göre gidip üzülerek ağlayabilirsin.
Her oyuna emek harcayan var. Onlar niye ucuz?![]()
Önerimdir.
- Cümleleri kısa, öz tutun ve birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın.