Razer Kulaklıkları Hakkında

Hocam Logitech gibi bir marka varken, HyperX tercih edilmez bence. İkisininde ürünlerinde sorun yaşayıp destek ekiplerini biliyorum. Logitech çok daha kaliteli bu konuda.
Hocam saçmalamayın Allah aşkına hyperx bana bedavaya padlari gönderdi, kulaklığı anında değişim yaptı.
Logitechte sorun yaşadığım olmuştu.
Logitech g pro x bazı kişlerde boğuk ses sorunu çıkarabiliyor.
Alpha S harici ne önerirsiniz?
Alpha s harici alpha s öneririm 😀

Hocam saçmalamayın Allah aşkına hyperx bana bedavaya padlari gönderdi, kulaklığı anında değişim yaptı.
Logitechte sorun yaşadığım olmuştu.
Logitech g pro x bazı kişlerde boğuk ses sorunu çıkarabiliyor.

Alpha s harici alpha s öneririm 😀
Ben yakında bir HyperX mağduriyet konusu açacağım kanıtlarla eğer bu iş güzelce bitmezse, o zaman görürsünüz hocam HyperX nasılmış :D. Bakalım umarım en sonunda yardımcı olurlar çünkü iş Tüketici Hakem Heyetine giderse, oralarda aylarca mağdur olursam, o zaman yaşadığım mağduriyeti burada kulaklık arayan kullanıcılara bildirmekte benim borcumdur.

Ben yakında bir HyperX mağduriyet konusu açacağım kanıtlarla eğer bu iş güzelce bitmezse, o zaman görürsünüz hocam HyperX nasılmış :D. Bakalım umarım en sonunda yardımcı olurlar çünkü iş Tüketici Hakem Heyetine giderse, oralarda aylarca mağdur olursam, o zaman yaşadığım mağduriyeti burada kulaklık arayan kullanıcılara bildirmekte benim borcumdur.
HyperX ile sadece sizin sorun yaşamanız pek bir şey değiştirmez sizin şansınız hyperx cloud 2 ve alpha s ne olursa olsun alınır.

Yine gittik Cloud 2 aldık bakalım. Eğer bir önceki kulaklığımda yardımcı olmazlarsa, yine şikayetlerimi anlatacağım orada burada. HyperX'de aynen böyle ticket attım.
Az çıkıp bunu alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri