Neler Yeni

Razer Kulaklıkları Hakkında

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam Logitech gibi bir marka varken, HyperX tercih edilmez bence. İkisininde ürünlerinde sorun yaşayıp destek ekiplerini biliyorum. Logitech çok daha kaliteli bu konuda.
Hocam saçmalamayın Allah aşkına hyperx bana bedavaya padlari gönderdi, kulaklığı anında değişim yaptı.
Logitechte sorun yaşadığım olmuştu.
Logitech g pro x bazı kişlerde boğuk ses sorunu çıkarabiliyor.
Alpha S harici ne önerirsiniz?
Alpha s harici alpha s öneririm 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Hocam saçmalamayın Allah aşkına hyperx bana bedavaya padlari gönderdi, kulaklığı anında değişim yaptı.
Logitechte sorun yaşadığım olmuştu.
Logitech g pro x bazı kişlerde boğuk ses sorunu çıkarabiliyor.

Alpha s harici alpha s öneririm 😀
Ben yakında bir HyperX mağduriyet konusu açacağım kanıtlarla eğer bu iş güzelce bitmezse, o zaman görürsünüz hocam HyperX nasılmış :D. Bakalım umarım en sonunda yardımcı olurlar çünkü iş Tüketici Hakem Heyetine giderse, oralarda aylarca mağdur olursam, o zaman yaşadığım mağduriyeti burada kulaklık arayan kullanıcılara bildirmekte benim borcumdur.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben yakında bir HyperX mağduriyet konusu açacağım kanıtlarla eğer bu iş güzelce bitmezse, o zaman görürsünüz hocam HyperX nasılmış :D. Bakalım umarım en sonunda yardımcı olurlar çünkü iş Tüketici Hakem Heyetine giderse, oralarda aylarca mağdur olursam, o zaman yaşadığım mağduriyeti burada kulaklık arayan kullanıcılara bildirmekte benim borcumdur.
HyperX ile sadece sizin sorun yaşamanız pek bir şey değiştirmez sizin şansınız hyperx cloud 2 ve alpha s ne olursa olsun alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
HyperX ile sadece sizin sorun yaşamanız pek bir şey değiştirmez sizin şansınız hyperx cloud 2 ve alpha s ne olursa olsun alınır.
Haklısınız hocam ama sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş. Alpha için anakart öneriniz var mı?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Yine gittik Cloud 2 aldık bakalım. Eğer bir önceki kulaklığımda yardımcı olmazlarsa, yine şikayetlerimi anlatacağım orada burada. HyperX'de aynen böyle ticket attım.
Az çıkıp bunu alabilirsiniz

Wizord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza kaya
FPS oyunu oynayacaksan hala cloud 2 en iyi ilk3 ye yer alıyor bence hyperx ten sasma

Top Bottom