Neler Yeni

Razer blackshark v2x garanti ile ilgili sorular

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
abdulsamed çabuk
elimde razer blackshark v2x kulaklığım var ses düğmesinden ses ayarlarken cızırtı yapıyor , izlediğim video , şarkı vs karşıya iletiyor , kablosunda yırtılmalar oluyor bunu garantiye göndersem ekstra bi ödeme yapmam gerekirmi (ürünün garantisi var ) veya kulancı hatası vs diyerek geçiştirilirmiyim dahya önce herangi bir ürünü garantiye göndermedim garanti işlemleri hakında bi bilgim yok itopyadan aldım garanti süreci hakında bi bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
elimde razer blackshark v2x kulaklığım var ses düğmesinden ses ayarlarken cızırtı yapıyor , izlediğim video , şarkı vs karşıya iletiyor , kablosunda yırtılmalar oluyor bunu garantiye göndersem ekstra bi ödeme yapmam gerekirmi (ürünün garantisi var ) veya kulancı hatası vs diyerek geçiştirilirmiyim dahya önce herangi bir ürünü garantiye göndermedim garanti işlemleri hakında bi bilgim yok itopyadan aldım garanti süreci hakında bi bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
Ses ayarlarken cızırtı yapması switchin kirlenmesinden olur dinledigin videonun karsiya gitmesi sesin yüksekliğinden mikrofona iletmesinden kaynaklı garantiye dahil olursa ekstra ucret tabii ki odemezsiniz gidin goturun diyin boyle boyle diye garanti kapsamina girerse ya tamir edilir ediliyorsa yoksa yenisi veya muadili verilir

Top Bottom