Neler Yeni

Razer Blackshark V2 garanti hakkında

cevoo99

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba MediaMarkt'tan 29.09.2022 tarihinde Razer BlackShark V2 outlet aldım üründe sorun yoktu. Son 1 haftadır sesi fullerken hışırtı sesi ve sağ taraf sol tarafa göre daha az ses veriyor bu yüzden garantiye göndermek istiyorum fakat faturasını bulamadım hatırladığım kadarıyla garanti belgesi yoktu. Ürünü almadan önce garanti süresi 1 yıl olarak yazıyordu. Kulaklığı garantiye nasıl yollayabilirim? Mailimde ve MediaMarkt siparişlerim kısmında e-arşiv fatura var. Bu e-arşiv garanti için geçerli olabilir mi?

Mail`in de ki E-Faturayı kutuya koy, sorunu da bi kağıda yaz onuda koy kutuya ve gönder garantiye.

Razerin türkiyedeki garanti yetkili servis için nereyle iletişim kurmam lazım.Mailimdeki E-fatura geçerli olacaktır değil mi
Post automatically merged:

Mail`in de ki E-Faturayı kutuya koy, sorunu da bi kağıda yaz onuda koy kutuya ve gönder garantiye.
Ürünü outlet ürün olarak aldığım için garanti sorun yaparmı.Mediamarktan alırken 1 yıl garantisi olduğu yazıyordu

Razerin türkiyedeki garanti yetkili servis için nereyle iletişim kurmam lazım.Mailimdeki E-fatura geçerli olacaktır değil mi
Post automatically merged:

Ürünü outlet ürün olarak aldığım için garanti sorun yaparmı.Mediamarktan alırken 1 yıl garantisi olduğu yazıyordu
Özelden yazdım.

Geri