Asus GT 730 GDRR3 Overclock yardım

Kaneki Ken

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,457
Asus GT 730 GDRR3 2 gb tek fanlı ekran kartım var overclock yapmak istiyorum rainbow six siege alacağım normaldede 30 fps üstü veriyor ama oc ile arttırmak istiyorum gereken test programları neler?

Msi afterburner kurulu.

@RevDeisDou hocam sende bakabilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde ekran kartı overclock'tan anlayan üstadları etiketleyebilir misiniz?

üsttekini 835 alttakini 970 yap ben bunu yaparak gta 5 de 5-9 fps arttırdım hiç drop yemiyom sistem imzamda.

bu video da detaylı anlatılıyor

Ekran kartın muhtemelen aşağıdaki soğutması pek iç açıcı gibi durmuyor OC yapmanı önermem :D.(Bende de Msi GT730 var.) OC yapamazsın ayrıca (Sanırım.), Örneğin ben de Afterburner'de Power Limiti arttıramıyordum yanlış hatırlamıyorsam.

1613310060868.png

1613310178573.png

B
Ekran kartın muhtemelen aşağıdaki soğutması pek iç açıcı gibi durmuyor OC yapmanı önermem :D.(Bende de Msi GT730 var.) OC yapamazsın ayrıca (Sanırım.), Örneğin ben de Afterburner'de Power Limiti arttıramıyordum yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıyı görüntüle

enim ki bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartım boşta 34 derece civarı çalışıyor iyi mi?
üsttekini 835 alttakini 970 yap ben bunu yaparak gta 5 de 5-9 fps arttırdım hiç drop yemiyom sistem imzamda.

bu video da detaylı anlatılıyor

Alıntıyı görüntüle

Afterburner ve FurMark yeterli olur. Risksiz bir overclock için voltajı açmadan Memory ve Core Clock ayarlarını sırasıyla +25 değer arttırıp FurMark üzerinde 30 dakikalık bir test yapın. Sıkıntı çıkmadıysa tekrar +25 arttırıp yine test yapın doğru ayarı bulana kadar işleme devam edin. Hata verdiği yerde -5 azaltıp bi 30 dklık daha test yapın ki yapabileceğiniz voltajsız maksimum OC performansını yakalayabilesiniz diye.
Her ekran kartına aynı OC işlemiyor.

Geri